ΑΧΑ: Βράβευση ως η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον κόσμο

Η AXA παραμένει το 2010 η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στον κόσμο βάσει καθαρών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων

AXA), through its subsidiaries, provides financial protection and asset management services primarily in Western Europe, North America, the Asia Pacific region, the Middle East, and Africa. (File: axa.jpg )" href="https://www.tovima.gr/wp-content/uploads/2011/09/07/8457115_axa.jpg"> ΑΧΑ: Βράβευση ως η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον κόσμο | tovima.gr

Η AXA παραμένει το 2010 η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στον κόσμο βάσει καθαρών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική της ανακοίνωση, σύμφωνα με την κατάταξη του οργανισμού αξιολόγησης A.M. Best που παρουσίασε πρόσφατα με βάση τα αποτελέσματα του 2010, ο γαλλικός όμιλος ΑΧΑ με 108 δισ. δολάρια σε καθαρά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα, προσπερνά την ιταλική Generali (87 δισ.), την αμερικανική UnitedHealth (85 δισ) και την γερμανική Allianz (84 δισ).

Η εταιρία A.M. Best αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας αποκλειστικά για τον ασφαλιστικό κλάδο. Οι ασφαλισμένοι συμβουλεύονται τις αναλύσεις της A.M. Best ως μέσο για την αξιολόγηση της οικονομικής ευρωστίας και φερεγγυότητας των εταιριών ανάληψης κινδύνων και επενδυτικών οχημάτων.

Η κατάταξη των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιριών στον κόσμο, δημοσιεύτηκε από την A.M. Best στις 2 Ιανουαρίου 2012 στην έκδοση του BestWeek. Οι κατατάξεις βασίζονται σε δεδομένα και σε πρόσθετη έρευνα της BestLink.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Μυστικά και ψέματα Οι περισσότεροι θα περάσουν τις ημέρες και νύχτες των Χριστουγέννων στην Αθήνα με παρουσίες σε διακριτικά ιδιωτικά δείπνα αλλά... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk