ΒΗΜΑτοδότης

Η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου φωτογραφήθηκε γυμνή. Η Άννα κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωματικές αναλογίες της, τη φυσική ομορφιά της και την αυτοπεποίθηση με την οποία αντιμετώπισε το φακό. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της κυρίας Διαμαντοπούλου η οποία αναμένεται να προωθήσει την καριέρα της και να αυξήσει τη δημοτικότητά της σε μια κρίσιμη περίοδο για την εθνική οικονομία. Οι εξαιρετικές φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Status. Ας μην σπεύσουν οι δελφίνοι του ΠαΣοΚ να κάνουν το ίδιο, αφού δεν αναφέρομαι στην υπουργό Παιδείας, αλλά στο μοντέλο με το ίδιο όνομα

ΒΗΜΑτοδότης | tovima.gr

Η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου φωτογραφήθηκε γυμνή. Η Άννα κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωματικές αναλογίες της, τη φυσική ομορφιά της και την αυτοπεποίθηση με την οποία αντιμετώπισε το φακό. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της κυρίας Διαμαντοπούλου η οποία αναμένεται να προωθήσει την καριέρα της και να αυξήσει τη δημοτικότητά της σε μια κρίσιμη περίοδο για την εθνική οικονομία. Οι εξαιρετικές φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Status. Ας μην σπεύσουν οι δελφίνοι του ΠαΣοΚ να κάνουν το ίδιο, αφού δεν αναφέρομαι στην υπουργό Παιδείας, αλλά στο μοντέλο με το ίδιο όνομα.

**

Μετά την επιστροφή από τις (γιατί όχι;) παρατεταμένες χριστουγεννιάτικες διακοπές του ο κ. Κ. Καραμανλής ανέκτησε το κέφι του για την πολιτική. Μαθαίνω ότι το γραφείο του είναι ανοιχτό και ο πρόεδρος βλέπει παλιούς συνεργάτες του από την εποχή που όλοι μαζί εργάζονταν για την ευημερία και την προκοπή του τόπου. Συνεργάτης μου που κατασκοπεύει το προεδρικό γραφείο πίσω από θάμνους της πλατείας Μαβίλη με ενημερώνει ότι πέρασε χθες την είσοδο της πολυκατοικίας ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης.

**

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σημερινή εκδήλωση του συλλόγου αποφοίτων του Harvard Business School στο αμφιθέατρο Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας στην οποία μίλησαν ο πρώην αναπληρωτής Γραμματέας του ΟΗΕ Λόρδος Μαρκ Μάλοκ Μπράουν, ο επικεφαλής του Κέντρου Ερευνών Ευρωπαϊκής Πολιτικής κ. Ντάνιελ Γκρος, ο επικεφαλής του think tank των Βρυξελλών Bruegel κ. Ζαν Πιζανί Φερί, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάσος Γιαννίτσης και ο επικεφαλής του ΣΕΒ κ. Δ. Δασκαλόπουλος. Ο κ. Γκρος έκανε μια ενδιαφέρουσα ομιλία για την ευρωπαϊκή κρίση και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η ευρωπαϊκή περιφέρεια δεν μπορεί να λειτουργήσει με ένα τόσο ακριβό ευρώ. Το ενδιαφέρον είναι όμως ότι και ο κ. Γιαννίτσης έθιξε το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα με προσεκτικό, αλλά ευθύ τρόπο. Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι το όφελος στην ανταγωνιστικότητα από τη μείωση των αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα θεωρητικά μπορεί να εξανεμιστεί από τις διακυμάνσεις του ευρώ. Κατά συνέπεια ο κ. Γιαννίτσης αμφισβήτησε ουσιαστικά την πολιτική της τρόικας για την μείωση των αποδοχών.

**

Σε εξαιρετικό κλίμα συνεχίζεται η συγκυβέρνηση του ΠαΣοΚ με τη Νέα Δημοκρατία. Η αξιωματική αντιπολίτευση (η οποία διατηρεί τον τίτλο της επειδή στην κυβέρνηση δεν συμμετέχει με βουλευτές) κατηγόρησε τον κ. Ευ. Βενιζέλο διότι το χαράτσι της ΔΕΗ έχει ως αποτέλεσμα να μένουν χωρίς ρεύμα άπορες οικογένειες. Ο υπουργός Οικονομικών αντέδρασε και με ανακοίνωσή του επισήμανε ότι έχει ζητήσει από τη ΔΕΗ να μη γίνεται αυτό σε οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη. Το θέμα είναι όμως, όπως έλεγαν ορισμένοι κυβερνητικοί, ότι καθώς η Νέα Δημοκρατία είναι κυβερνητικό κόμμα, αν είχε πραγματική ευαισθησία και αντίρρηση στο συγκεκριμένο χαράτσι θα μπορούσε να ζητήσει απλά την κατάργησή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk