Δύο εβδομάδες μετά το διαζύγιό του από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό Κέιτι Πέρι και ο Βρετανός κωμικός και τραγουδιστής Ράσελ Μπραντ δηλώνει ευτυχισμένος.

Μιλώντας σε εκπομπή για το νέο του τηλεοπτικό σόου «Strangely Uplifting» που θα προβάλλεται αργά το βράδυ στο κανάλι FX δεν απέφυγε τις ερωτήσεις (και τις απαντήσεις) σχετικά με το χωρισμό του που έγινε πρωτοσέλιδο στο διεθνή τύπο και απασχόλησε τις σκανδαλοθηρικές ιστοσελίδες.

Ερωτηθείς πως νιώθει αυτόν τον καιρό, ο Ράσελ Μπραντ απάντησε με το γνωστό του χιούμορ: «Σχετικά καλά, ευχαριστώ».

Και πρόσθεσε: «Ρωτάτε αναφορικά με τα πρόσφατα γεγονότα; Κάνετε το λάθος να βλέπετε το χρόνο μονοδιάστατα. Ο έξοχος Αμερικάνος συγγραφέας Κερτ Βόνεγκατ έχει πει ότι αν φανταζόμαστε την πραγματικότητα ως μια ταυτόχρονη εμπειρία τότε τα γεγονότα μοιάζουν περιττά».

Όσον αφορά στα νέα του σχέδια, αυτή τη στιγμή το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το «Strangely Uplifting» -το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2012- και στόχο έχει να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε και να είναι ευτυχισμένοι.

Όσο για το αν ο ίδιος είναι ευτυχισμένος τώρα, ο Ράσελ Μπραντ απαντά αφοπλιστικά: «Ναι, είμαι!», ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ήδη βρει το νέο του καταφύγιο αξίας $2 εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Radar Online, ο Βρετανός κωμικός έχει φύγει από την συζυγική εστία και έχει νοικιάσει ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα στους λόφους του Χόλιγουντ, το οποίο διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, μεγάλο σαλόνι, τζάκι, αλλά και μια υπέροχη θέα.