Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Κυριακή 15 Ιανουρίου- η τελετή απονομής των 69ων Golden Globes και πλήθος λαμπερών σταρ έδωσαν το παρών.

Οι γυναικείες παρουσίες όπως ήταν φυσικό έκλεψαν την παράσταση κατά την άφιξή τους στην εκδήλωση με τις εντυπωσιακές στιλιστικές επιλογές τους.

Παγέτες, δαντέλα, σατέν, βολάν, φλογερά χρώματα αλλά και κλασικές αποχρώσεις, διάσημες υπογραφές και κοσμήματα εκατομμυρίων ήταν οι πρωταγωνιστές του στιλ στην καθιερωμένη «πασαρέλα» στο κόκκινο χαλί της απονομής των Golden Globes.

Οι γοργονέ τουαλέτες και οι δημιουργίες υπερπαραγωγή είχαν για μια ακόμη φορά την τιμητική τους, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι σταρ που πόνταραν φέτος στις λιτές γραμμές.

Από τις πιο κομψές κυρίες της βραδιάς ήταν η Αντζελίνα Τζολί με την ιβουάρ σατέν τουαλέτα της, η Σαρλίζ Θερόν με την gilry και ταυτόχρονα σέξι εμφάνισή της, η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ με την λαμέ τουαλέτα Gucci, η Έμμα Στόουν με το τούλινο φόρεμα του οίκου Lanvin, ενώ εξίσου εντυπωσιακές ήταν και οι Ρούνεϊ Μάρα, Χάιντι Κλουμ, Μισέλ Γουίλιαμς, Φρίντα Πίντο και Μίλα Κούνις οι οποίες ήταν ιδιαίτερα λαμπερές μέσα στα λιτά σύνολά τους.