Γ. Παπανδρέου: Εκλογή προέδρου τον Μάρτιο μετά το PSI

Εντός του Μαρτίου τοποθέτησε ο Γιώργος Παπανδρέου την εκλογή του νέου προέδρου του ΠαΣοΚ μιλώντας στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου το Σάββατο.

Εντός του Μαρτίου τοποθέτησε ο Γιώργος Παπανδρέου την εκλογή του νέου προέδρου του ΠαΣοΚ μιλώντας στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου το Σάββατο.

Η εκλογή θα γίνει από τη βάση όπως το 2004 επισήμανε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε πως την ακριβή ημερομηνία θα ορίσει το Πολιτικό Συμβούλιο. Ταυτόχρονα ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως η διαδικασία αυτή θα γίνει μεν πριν από τις εθνικές εκλογές αλλά μετά την ολοκλήρωση του PSI και της νέας δανειακής σύμβασης.

Ο κ. Παπανδρέου πρότεινε επίσης τη διεξαγωγή προγραμματικής Συνδιάσκεψης του ΠαΣοΚ πριν την εκλογή προέδρου και την διεξαγωγή τακτικού Συνεδρίου τον Ιούνιο μετά τις εθνικές εκλογές τις οποίες τοποθέτησε τον Απρίλιο. «Δεν συναινώ σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση» είπε χαρακτηριστικά.

«Θα κάνω το καθήκον μου» και «θα δώσω τη μάχη από οποιοδήποτε μετερίζι» είπε σε κάποιο άλλο σημείο της ομιλίας του. Επίσης αναφέρθηκε και στις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται λέγοντας: «Πολλοί θεωρούν την ευγένειά μου αδυναμία. Έχω πάρει τις πιο δύσκολες αποφάσεις των τελευατίων δεκαετιών. Έχω απωθήσει προσωπικές φιλοδοξίες, έχω συγκρουστεί με συμφέροντα. και στις συνεχείς συκοφαντίες απέναντι στην οικογένειά μου θα παντήσω με μια φράση του Ανδρέα: «Εμένα θέλετε να χτυπήσετε. Εδώ είμαι. Χτυπήστε εμένα»».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk