Οι γιατροί αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους

Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους, ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), η Ομοσπονδία Συλλόγων Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ)

Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους, ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), η Ομοσπονδία Συλλόγων Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ).

Ωστόσο, όπως προειδοποιούν, οι ιατρικός κόσμος παραμένει σε αγωνιστική ετοιμότητα, μέχρι να διευκρινιστούν οι προϋποθέσεις λειτουργίας του Ενιαίου Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΙΣΑ κ. Γ. Πατούλη, η απόφαση για αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων ελήφθη μετά τις δεσμεύσεις των συναρμόδιων υπουργείων για τον ΕΟΠΥΥ και σε ένδειξη καλής θέλησης προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ασφαλισμένοι.

Παρά ταύτα ο κ. Πατούλης καλεί τους γιατρούς της Αθήνας να μην προχωρήσουν σε σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, μέχρι τη διευθέτηση των υφιστάμενων εκκρεμοτήτων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk