Κατάθεση και για τη «λίστα Κουσελά»

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Φ. Μακρή, ο οποίος διενεργεί την έρευνα για τις καταγγελίες των οικονομικών εισαγγελέων κκ. Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη καταθέτουν αυτή την ώρα ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Ι. Σακελλάκος και η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών κυρία Πόπη Παπανδρέου.

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Φ. Μακρή, ο οποίος διενεργεί την έρευνα για τις καταγγελίες των οικονομικών εισαγγελέων κκ. Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη κατέθεσαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Ι. Σακελλάκος και η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών κυρία Πόπη Παπανδρέου.

Η κυρία Παπανδρέου είχε χειριστεί την υπόθεση των καταγγελιών του πρώην υφυπουργού Οικονομικών κ. Δ. Κουσελά. Ο πρώην υφυπουργός είχε αναφερθεί σε λίστα φοροφυγάδων, η οποία είχε μείνει στα συρτάρια του υπουργείου και δεν είχε φθάσει ποτέ στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων.

Καταθέτοντας η αντεισαγγελέας δήλωσε ότι ουδέποτε δέχθηκε οποιαδήποτε πίεση κατά την έρευνά της, άλλωστε ο κ. Κουσελάς την επομένη κιόλας είχε πάρει πίσω τις καταγγελίες στις οποίες είχε προβεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk