Τη στρατηγική τους συνεργασία με τα ΕΛΤΑ και τη SPEEDEX, ανακοίνωσαν το GETITNOW και το MEANDHOME. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από τις 10 Ιανουαρίου του 2012, οι επισκέπτες των www.getitnow.gr και www.meandhome.gr θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν την παραγγελία τους σε ένα από τα 752 νέα σημεία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δίνεται δε, η δυνατότητα στους καταναλωτές σε κάθε γωνία της Ελλάδας, να παραλάβουν το προϊόν που έχουν παραγγείλει χωρίς να επιβαρυνθούν μεταφορικά, ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας τους.
Με αυτό τον τρόπο, πέρα από την παράδοση σε συγκεκριμένη ταχυδρομική διεύθυνση του παραλήπτη, οι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα 592 σημεία διανομής των ΕΛΤΑ ή κάποιο από τα 160 καταστήματα SPEEDEX για τη δωρεάν παραλαβή ή πληρωμή της παραγγελίας τους. Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στους υπαλλήλους της εξυπηρέτησης πελατών της Digital Shopping, σε πραγματικό χρόνο μέσω των καθιερωμένων υπηρεσιών του Help Desk (τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24/7, Click2call, Click2chat) για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκόλυνση πριν από, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την πώληση.
Ο κ. Δ. Λογοθέτης, operations director της Digital Shopping δήλωσε σχετικά ότι «ανοίγουμε πρώτοι ένα νέο κεφάλαιο στις εγχώριες online αγορές, διευρύνοντας περισσότερο από ποτέ το μοντέλο e-commerce στη χώρα μας. Πλέον είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, χωρίς καθόλου ή με ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, με τη συμβολή του δικτύου της SPEEDEX και της ΕΛΤΑ Courier. Οραμά μας είναι η μοναδική ποιότητα εξυπηρέτησης και η εμπειρία αγοράς που επιθυμούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, κάτι για το οποίο έχουμε επιβραβευθεί μέσα σε λίγους μήνες ήδη δύο φορές, από τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών και από τα E-Volution Awards».
Ο γενικός διευθυντής της SPEEDEX S.A., κ. Γ. Αγοράνος ανέφερε ότι «το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη αγορά παγκοσμίως. Σημαντικό παράγοντα στην εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί η ταχύτητα αλλά και η ευκολία παραλαβής της παραγγελίας του. Η SPEEDEX, σε συνεργασία με την Digital Shopping, προσφέρει στον πελάτη την δυνατότητα είτε παράδοσης της αποστολής στην διεύθυνση της επιλογής του (οικίας ή εργασίας) είτε παραλαβής αυτής από το πλησιέστερο κατάστημα SPEEDEX».
Ο κ. Κ. Ταρλαγιάς, διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΤΑ Courier, δήλωσε ότι «το ηλεκτρονικό εμπόριο γίνεται πράξη δημιουργώντας το υπόβαθρο και την υποδομή που χρειάζεται ένα αποτελεσματικό και προσοδοφόρο e-commerce. Η συνεργασία εντάσσεται στη φιλοσοφία της εταιρείας μας για ταχύτητα και άμεση εξυπηρέτηση μέσω του δικτύου εξυπηρέτησης που επεκτείνουμε συνεχώς σε όλη την Ελλάδα το οποίο τώρα ενισχύεται ακόμη περισσότερο και είμαστε σε θέση να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε όλη την ελληνική επικράτεια.».