Απονεμήθηκαν εχθές βράδυ -Τετάρτη 11 Ιανουαρίου- τα «People’s Choice Awards» με πλήθος λαμπερών σταρ από τον χώρο του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και της μουσικής να δίνει το παρών και την ηθοποιό Κέλι Κουόκο σε ρόλο οικοδέσποινας.

Από τις μεγάλες νικήτριες της βραδιάς ήταν η Κέιτι Πέρι που μπορεί να μην είναι πλέον η αγαπημένη σύζυγος του Ράσελ Μπραντ -καθώς πρόσφατα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους με τον Βρετανό κωμικό να αποχωρίζεται live την βέρα του σε βιντεάκι που ανέβασε ο ίδιος στο you tube- αναδείχθηκε όμως η «Αγαπημένη» του κοινού καθώς κέρδισε πέντε βραβεία. Ανάμεσα τους αυτό της «Αγαπημένης τραγουδίστριας» αλλά και της «Αγαπημένης guest εμφάνισης σε τηλεοπτική σειρά» για τον ρόλο της στο «How I Met Your Mother».

Ωστόσο, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια όπως η ίδια είχε ανακοινώσει λίγες ημέρες νωρίτερα μέσω του twitter δεν έδωσε το παρών στην τελετή απονομής των «People’s Choice Awards 2012».

Ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές ήταν και ο Τζόνι Ντεπ που απέσπασε τον τίτλο του «Αγαπημένου ηθοποιού», αλλά και της «Αγαπημένης φωνής σε ταινία κινουμένων σχεδίων» για το Rango, η Έμμα Στόουν που αναδείχθηκε σε «Αγαπημένη ηθοποιό» και σε «Αγαπημένη κωμική ηθοποιό, ενώ η ταινία «Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2» κέρδισε σε τέσσερις κατηγορίες («Αγαπημένη ταινία», «Αγαπημένη ταινία δράσης», «Αγαπημένο καστ ταινίας» και «Αγαπημένη κινηματογραφική μεταφορά βιβλίου»).

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Μόργκαν Φρίμαν ο οποίος βραβεύθηκε με το «Favorite movie icon award». To βραβείο παρέδωσε στον σπουδαίο ηθοποιό ο νεαρότερος συνάδερφός του Γιούαν Μακ Γκρέγκορ.

Την λίστα των νικητών συμπλήρωσαν ο Χιου Τζάκμαν ως «Αγαπημένος σταρ ταινιών δράσης», η Κλόε Μορέτζ ως «Αγαπημένη ηθοποιός κάτω των 25 ετών», ο Άνταμ Σάντλερ ως «Αγαπημένος κωμικός ηθοποιός», ο Μπρούνο Μαρς ως «Αγαπημένος καλλιτέχνης», ο Έμινεν ως «Αγαπημένος καλλιτέχνης της χιπ-χοπ», ενώ δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός και η Lady Gaga, η οποία απέσπασε τον τίτλο του «Αγαπημένου άλμπουμ της χρονιάς» για το «Born this way».

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά την λίστα με τις υποψηφιότητες και τους νικητές των «People’s Choice Awards 2012»