Δημήτρης Σταμάτης: «Μη μένουμε κολλημένοι ότι υπάρχει μια ΕΣΣΕ. Πολλά έχουν ανατραπεί ήδη»

Την Πέμπτη 12/1/2012 ο σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ. μίλησε στην εκπομπή «Τα Debate της πολιτικής» και στους Γιώργο Παπαχρήστο και Άρη Ραβανό (καθημερινά 11.00-12.00)

Για επιστολή τρόικας που να αφορά μειώσεις μισθών

Καταρχήν εμείς κάποιο έγγραφο της τρόικας, κάποια ρητή επιβεβαίωση κάποιων θέσεων, δεν έχουμε. {{{ moto }}}

Για την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Μη μένουμε κολλημένοι σε μια ιδέα ότι υπάρχει μια Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, με ένα συμφωνημένο κατώτατο όριο κι ένα 13ο και 14ο μισθό όταν, εν τοις πράγμασι, πολλά από αυτά έχουν,ήδη, ανατραπεί.

Για τις εκλογές

Εμένα μου προκαλεί ιδιαίτερη αποστροφή το θέμα του προσδιορισμού των εθνικών εκλογών. Εμείς προσπαθούμε, με κάθε τρόπο να το κλείσουμε και γίνεται προσπάθεια, από άλλες πλευρές, κάθε λίγο και λιγάκι, να ανοίξει. Δεν καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο το επιχειρούν.

Η τοποθέτηση η δική μας έχει δύο στοιχεία. Το πρώτο στοιχείο είναι να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο έργο που έχει η κυβέρνηση. Και το δεύτερο όταν ολοκληρωθεί αυτό το έργο τότε πρέπει να πάμε σε εκλογές.

Από πουθενά δεν προκύπτει, καταρχήν, ότι το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού δεν πρέπει να πάμε σε εκλογές. Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το σύνολο του ελληνικού λαού θέλει να πάμε σε εκλογές.{{{ audio1 }}}

Κατεβάστε το ηχητικό εδώ

Για εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ

Εμείς δεν θέλουμε να μπούμε στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στο ΠΑΣΟΚ. Είναι ένα εσωτερικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ το παρακολουθούμε με σοβαρότητα, με ενδιαφέρον, αλλά δεν προτιθέμαστε να μπούμε στη διαμάχη.

Όμως μια γενική παρατήρηση μπορούμε να τη κάνουμε Δεν είναι δυνατό όλοι αυτοί που συμμετείχαν στην αποτυχημένη ορχήστρα να εμφανίζονται τώρα, ατομικά, ο καθένας, επιτυχημένος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk