Σε πολυτελές γιοτ στην Καραϊβική παρέα με την Ζέτα Βομβογιάννη Γκραφ εθεάθη ο κριτής του The X Factor, Σάιμον Κάουελ.

Ο 52χρονος σταρ και η 43χρονη Ελληνίδα επιχειρηματίας και ηθοποιός -έχει συμμετάσχει στην ταινία «Το πέμπτο στοιχείο» με τον Μπρους Γουίλις-, η οποία είναι γνωστή από το χρυσό διαζύγιο των 10 εκατομμυρίων λιρών από τον Φρανσουά Γκραφ του ομώνυμου οίκου κοσμηματοποιίας, απαθανατίστηκαν σε τρυφερά ενσταντανέ εν πλω κοντά στο Σεντ Μπαρτς.

Αν και οι δύο τους είναι στενοί φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια -γνωρίστηκαν το 2003 σε φιλανθρωπικό γκαλά που είχε διοργανώσει ο κοινός τους φίλος Έλτον Τζον-, ωστόσο φίλοι τους αναφέρουν πως η Ζέτα ήταν το «ραντεβού» του σε αυτή την ρομαντική απόδραση, σύμφωνα με την Daily Mail.

Βέβαια στο πολυτελές σκάφος δεν ήταν μόνο οι δύο τους. Ανάμεσα στους φιλοξενούμενους του μεγιστάνα της μουσικής ήταν και μία από τις πρώην αγαπημένες του, η τραγουδίστρια Σίνιτα, καθώς και η Λόρεν Σίλβερμαν με τον σύζυγό της Άντριου.

Όσο για την Μεζχάν Χουσεϊνί, έλαμψε διά της απουσίας της. Σύμφωνα με τον σκανδαλοθηρικό τύπο το ζευγάρι έχει μάλλον χωρίσει καθώς δεν έχουν εμφανιστεί δημόσια μαζί τους δύο τελευταίους μήνες, ωστόσο δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά τους.

Η Ζέτα Βομβογιάννη Γκραφ μετά το διαζύγιό της με τον Φρανσουά Γκραφ με τον οποίο έχει αποκτήσει τον 19χρονο σήμερα γιο της, έχει υπάρξει συνάψει σχέσεις με τους Πάρι Λάτση, Σάσα Μπάρον Κοεν και Βαλ Κίλμερ.