Φιλανθρωπικό cocktail στο Politia Tennis Club διοργάνωσαν οι άνθρωποι του κλαμπ σε συνεργασία με ελληνικά κέντρα αισθητικής.

Βασικό θέμα της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των καλεσμένων σχετικά με την πρόληψη της νόσου από γιατρούς. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μίλησαν ο δρ. Α. Σκούρας, Χειρουργός ΩΡΛ και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής , ο δρ. Γ. Ξεπαπαδάκης, Χειρουργός Μαστού, Διευθυντής Κλινικής Μαστού ΙΑΣΩ General, και ο εκπρόσωπος της μη κερδοσκοπικής Επιστημονικής Εταιρείας Νόσων Μαστού.

Τους καλεσμένους συγκίνησε η κυρία Τένια Μακρή με μία ομιλία-κατάθεση ψυχής για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν κατά την εκδήλωση δόθηκαν στην Επιστημονική Εταιρεία Νόσων Μαστού, η οποία στηρίζει απόρους ασθενείς χρηματοδοτώντας μαστογραφίες, υπερήχους και άλλες ιατρικές εξετάσεις.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο πρέσβης της Ρωσίας Vladimir Chkhikvishvili με την σύζυγο του Olga Chkhikvishvili, o αρχηγός της πολεμικής αεροπορίας, Βασίλης Κλόκοζας, με την σύζυγο του Πένυ Κλόκοζα, ο σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής, η Τέντυ Γερουλάνου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Κατερίνα Καινούριου, η Έμη Λιβανίου, η Νίνα Βλάχου, η Μίνα Μπόμη, η Μαρία Καρτάκη, ο Αλέξανδρος Λειβαδάς και η ηθοποιός Αλίκη Ζαχαροπούλου.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis