Τον κ. Χαράλαμπο Γεωργακόπουλο θα προτείνει ως αντικαταστάτη του ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέας Μαρτίνης.

Οπως αναφέρει ο κ. Μαρτίνης στην ανακοίνωσή του, «το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με εξουσιοδότησε για την αντικατάσταση του κωλυομένου, λόγω απασχόλησής του, μέλους-εκπροσώπου του Ε.Ε.Σ. στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος »Ερρίκος Ντυνάν», κ. Σταύρου Ψυχάρη.


»Κατόπιν τούτου επέλεξα ως νέο μέλος τον κ. Χαράλαμπο Γεωργακόπουλο, αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου ε.τ., τέως ειδικό γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και τέως αντιπρόεδρο του Ινστιτούτου ΠΑΣΤΕΡ.

»Με δεδομένη την άρνηση του αντιπροέδρου του Κ.Ι.Ε. Ν κ. Βασίλη Στεργίου να με αναπληρώσει, θα προτείνω σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012, τον κ. Χαράλαμπο Γεωργακόπουλο ως αντικαταστάτη μου, με πλήρεις τις αρμοδιότητές μου, για όσο χρόνο κριθεί αναγκαίο και επωφελές για το Ίδρυμα».