Επίθεση Κουλούρη κατά Παπουτσή

Με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου συναντήθηκε την Τρίτη ο πρώην υπουργός Κίμωνας Κουλούρης που εμφανίστηκε αυτοβούλως στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων

Με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου συναντήθηκε την Τρίτη ο πρώην υπουργός Κίμωνας Κουλούρης που εμφανίστηκε αυτοβούλως στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Κουλούρης καταφέρθηκε σε βάρος δημοσιογράφων, αλλά και ξανά σε βάρος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή:

«Ήρθα μόνος μου χωρίς δικηγόρο και ζήτησα την επιτάχυνση της διαδικασίας. Πρέπει να σταματήσουν οι ποντικοί της ενημέρωσης, γιατί θα κάνω αγωγές. Ο Παπουτσής φέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στους ευεργέτες τους. Δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο ο Χρηστάκης. Μέσα από εμένα γνώρισε τον Ανδρέα και τη Δήμητρα και αναρριχήθηκε. Μου ζήτησε να συνταχθώ με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά δεν το έκανα, γιατί ήξερα που θα πάει ο τόπος με αυτόν».

Για την υπόθεση, η κυρία Ράικου έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση, με εντολή να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες τόσο του κ. Κουλούρη όσο και αστυνομικών.

Η εισαγγελέας ενημέρωσε τον πρώην υπουργό ότι σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η υπόθεση, δεν μπορεί να καταθέσει και ότι θα πρέπει να αναμένει να κληθεί για να δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk