Ο διεθνής «επισκέπτης» της Σελήνης

Μια καταπληκτική εικόνα κατάφερε να αποτυπώσει με μια κοινή φωτογραφική κάμερα ένας φωτογράφος της NASA. Ο Λόρεν Χάρνετ κατάφερε να «συλλάβει» στον φακό του τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό τη στιγμή που περνούσε κοντά από τη Σελήνη. Αν και στην πραγματικότητα ο ISS τη στιγμή που τραβήχτηκε η φωτογραφία βρισκόταν σε απόσταση 370 χιλιάδων χλμ από τη Σελήνη εντούτοις φαίνεται σαν βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον δορυφόρο μας.

Μια καταπληκτική εικόνα κατάφερε να αποτυπώσει με μια κοινή φωτογραφική κάμερα (μια Nikon D3S) ένας φωτογράφος της NASA. Ο Λόρεν Χάρνετ επέτυχε να «συλλάβει» στον φακό του τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό τη στιγμή που περνούσε κοντά στη Σελήνη. O Χάρνετ τράβηξε τη φωτογραφία την περασμένη Τετάρτη καθώς ο Σταθμός περνούσε πάνω από το Χιούστον.

Αν και στην πραγματικότητα ο ISS τη στιγμή που τραβήχτηκε η φωτογραφία βρισκόταν σε απόσταση 370 χιλιάδων χλμ από τη Σελήνη, εντούτοις φαίνεται σαν να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον δορυφόρο μας.

Science
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk