Η Κέιτι Πέρι μιλάει για τον χωρισμό της

Όταν η Κέιτι Πέρι έχει κάτι να πει, δεν χρειάζεται κανέναν να το πει για λογαριασμό της.

«Σχετικά με το κουτσομπολιό, θέλω να είμαι ξεκάθαρη ότι κανένας(!) δεν μπορεί να μιλήσει για εμένα. Ούτε τα μπλογκ, ούτε τα περιοδικά, ούτε «φιλικά προσκείμενες πηγές» ούτε η οικογένειά μου», έγραψε στο Twitter της η τραγουδίστρια αναφερόμενη για πρώτη φορά στο διαδικτυακό σούσουρο σχετικά με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε στις 30 Δεκεμβρίου ο σύζυγός της, Ράσελ Μπραντ.

Η 27χρονη τραγουδίστρια ωστόσο δεν ζήτησε μόνο να μην μιλούν εξ’ ονόματός της, αλλά φρόντισε να ευχαριστήσει τους φίλους και τους θαυμαστές που την στήριξαν κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

«Είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη που είχα από ανθρώπους, από κάθε γωνιά της γης», ανέφερε και πάλι στο Twitter. «Εσείς κάνατε την καρδιά μου ξανά χαρούμενη».

Να αναφέρουμε ότι η νεαρή τραγουδίστρια και ο πρώην -πλέον- σύζυγός της είχαν παντρευτεί στην Ινδία σε μια τελετή γεμάτη πολυτέλεια τον Οκτώβριο του 2010.

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk