Στο νοσοκομείο περνάει ο Νικ Κάννον τις πρώτες ημέρες του καινούργιου χρόνου με τη σύζυγό του, Μαράια Κάρεϊ και μητέρα των δίδυμων παιδιών τους, να του συμπαρίσταται στη μάχη του ενάντια σε μια ήπια νεφρική ανεπάρκεια.

Η μεταφορά του 31χρονου κωμικού, παρουσιαστή, ράπερ και παραγωγού στο νοσοκομείο έγινε στο ΄Ασπεν του Κολοράντο όπου η 42χρονη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της έκαναν τις χειμερινές τους διακοπές μαζί με τα μικρά τους Μορόκαν και Μονρό. Εκπρόσωπος του 31χρονου επιβεβαίωσε την είδηση αλλά δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συμβάν. Δεν είναι, όμως, παρά η έντονη δράση της Μαράια Κάρεϊ στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που δίνει πλήρες ρεπορτάζ για την κατάσταση του συζύγου της σε θαυμαστές και λοιπούς ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Μαράια Κάρεϊ που «ανέβασε» μάλιστα και μια φωτογραφία της ίδιας αγκαλιά με το σύζυγό της στο κρεβάτι του νοσοκομείου, «όλο αυτό είναι πολύ επίπονο». Και η τραγουδίστρια συνεχίζει: «Αυτό είναι μια πολύ σοβαρή στιγμή που είναι πολύ δύσκολη για όλους εμάς… Προσευχηθείτε για τον Νικ…»