Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί μέχρι τη Δευτέρα

Σε συνέχιση των κινητοποιήσεών τους μέχρι τη Δευτέρα αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί κατά τη συνεδρίαση των φαρμακευτικών συλλόγων σήμερα Τετάρτη. Ετσι, τα φαρμακεία της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας θα είναι μεν ανοιχτά όμως θα χορηγούν τα φάρμακα στους ασφαλισμένους επί πληρωμή και οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να παίρνουν το ποσό που κατέβαλλαν από τα ταμεία τους

Σε συνέχιση των κινητοποιήσεών τους μέχρι τη Δευτέρα αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί κατά τη συνεδρίαση των φαρμακευτικών συλλόγων σήμερα Τετάρτη. Ετσι, τα φαρμακεία της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας θα είναι μεν ανοιχτά όμως θα χορηγούν τα φάρμακα στους ασφαλισμένους επί πληρωμή και οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να παίρνουν το ποσό που κατέβαλλαν από τα ταμεία τους.

Τη Δευτέρα όρισαν γενική συνέλευση στις 17.00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Intercontinental προκειμένου να αποφασίσουν τι θα κάνουν στο μέλλον. Οι φαρμακοποιοί δηλώνουν ότι δεν τάσσονται κατά του ΕΟΠYΥ (Ενιαίος Οργανισμός Παροχών Υγείας) ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι εντάξει ως προς τις υποχρεώσεις του αλλά τονίζουν ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες ζητούν πλέον τα χρήματα να κατατίθενται αμέσως και δεν κάνουν πίστωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk