Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη, -τριάντα χρόνια μετά τα «Τραγούδια της Χθεσινής Μέρας» – ανταμώνουν στη σκηνή του Παλλάς για δεκαπέντε παραστάσεις «Σε Μπλε Βελούδο». Από τις 13 Ιανουαρίου και έως τις 26 Φεβρουαρίου.
Δύο ερμηνεύτριες οι οποίες από την δεκαετία του ΄70 ως σήμερα, μετρούν τέσσερις δεκαετίες στη σκηνή και μια αγκαλιά τραγούδια. Κοινή τους συνισταμένη, η πορεία τους, οι μεγάλες στιγμές τους, η νίκη τους στο χρόνο, η αγάπη τους για τον καινούργιο ήχο και λόγο
«Δεν ξέρω πώς φαντάζεται ο περισσότερος κόσμος αυτή τη διαδρομή. Εγώ αισθάνομαι ότι ήμουν πάνω σ’ ένα άλογο και κάλπαζα κι έτρεχα και περνούσα από τόπους διάφορους, συναντούσα διάφορους ανθρώπους, χαιρόμουν που τους συναντούσα, που τραγουδούσα διαφορετικά πράγματα, που είχα αποδοχή» λέει η Χάρις Αλεξίου. Και όπως η Δήμητρα Γαλάνη παρατηρεί: «Επειδή οι ιλιγγιώδεις ταχύτητες της δισκογραφικής αγοράς κάνουν τα 40 χρόνια να φαίνονται πάρα πολλά. Επειδή μπορεί και να είναι έτσι για την πορεία ενός καλλιτέχνη και σίγουρα έτσι για την ζωή ενός ανθρώπου. Επειδή το πρόσωπο ενός τραγουδιστή είναι τα τραγούδια που διαλέγει να πει. Επειδή επιτυχία σημαίνει να μπορεί ένας καλλιτέχνης να διαχειρίζεται το παρελθόν του σαν να ήταν παρόν κι επειδή μέσα απ’ το παρελθόν σχεδιάζεται το μέλλον» η συνάντησή τους στη σκηνή του Παλλάς δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτά.
Ήδη περίπου τους 10.000 θεατές έχουν προαγοράσει τα εισιτήρια τους για τις μουσικές παραστάσεις.
Η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι της Λίνας Νικολακοπούλου.

INFO
Παλλάς: 13, 14, 15, 20, 21, 22, 27, 28, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
17, 18, 19, 24, 25, 26, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Τιμές εισιτηρίων: 60 ευρω (διακεκριμένη), 55€, 50€, 45€, 40€, 35€, 25€, 20€.