Διεθνές Χρηματοοικονομικό Ινστιτούτο: Εχει σημειωθεί πρόοδος στο PSI

Οι εκπρόσωποι των ιδιωτών πιστωτών που συμμετέχουν στις συζητήσεις για την εθελοντική ανταλλαγή του ελληνικού χρέους (PSI) αναγνωρίζουν ότι «έχει σημειωθεί πρόοδος τις τελευταίες ημέρες», τονίζουν ωστόσο ότι «είναι σημαντικό να συναφθεί τις επόμενες ημέρες μια εθελοντική συμφωνία» και μάλιστα με βάση «τους όρους και τις παραμέτρους που συμφωνήθηκαν στην Σύνοδο της 26ης-27ης Οκτωβρίου 2011»

Οι εκπρόσωποι των ιδιωτών πιστωτών που συμμετέχουν στις συζητήσεις για την εθελοντική ανταλλαγή του ελληνικού χρέους (PSI) αναγνωρίζουν ότι «έχει σημειωθεί πρόοδος τις τελευταίες ημέρες», τονίζουν ωστόσο ότι «είναι σημαντικό να συναφθεί τις επόμενες ημέρες μια εθελοντική συμφωνία» και μάλιστα με βάση «τους όρους και τις παραμέτρους που συμφωνήθηκαν στην Σύνοδο της 26ης-27ης Οκτωβρίου 2011».

Το Διεθνές Χρηματοοικονομικό Ινστιτούτο (IIF) ανακοίνωσε ότι οι συμπρόεδροι της ιδιωτικής συντονιστικής επιτροπής των επενδυτών-πιστωτών της Ελλάδος, ο διευθύνων σύμβουλος του IIF κ. Τσαρλς Νταλάρα και ο σύμβουλος της BNP Paribas κ. Ζαν Λεμιέρ, δήλωσαν «ότι έχει σημειωθεί πρόοδος τις τελευταίες ημέρες στις συζητήσεις για την εθελοντική ανταλλαγή του ελληνικού χρέους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk