Τι ζώδιο είσαι;

Η πρώτη εβδομάδα του 2012 είναι θετική από πλευράς αστρολογικών επιρροών. Δεν έχουμε αλλαγές στις θέσεις των πλανητών και υπάρχει ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και στον Ποσειδώνα που ενισχύει τη συλλογική δουλειά και τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Ευνοημένοι είναι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από ουδέτερος ως φιλικός. Η εβδομάδα δίνει έμφαση σε χρήμα, κατανάλωση και τονώνει αισθηματικές κτήσεις και αυτοπεποίθηση. Αποφύγετε τις υπερβολές και κρατήστε τον έλεγχο. Μετά τις 14/1 υπάρχουν περισσότεροι εξισορροπητικοί παράγοντες και ο κίνδυνος να κάνετε λάθη μειώνεται. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας την άλλη εβδομάδα επιταχύνει τους ρυθμούς σας, συνεπώς εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες και περάστε καλά.

ευκαιρία της εβδομάδας: Βελτιώστε τα οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2012 μπαίνει με χαμόγελο, χαρά και με την υπόσχεση ότι θα σας ανταμείψει για όσα δύσκολα περάσατε. Κυρίαρχο στοιχείο του διαστήματος μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου είναι η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, που αυξάνει τη γοητεία σας, ανοίγει τον κύκλο των γνωριμιών, βελτιώνει τις δημόσιες σχέσεις και σας κάνει πιο δεκτικούς στα ερωτικά βλέμματα των άλλων, ενώ στον τομέα των οικονομικών αγγίζει μαγικά τα έσοδά σας, αλλά ταυτόχρονα κάνει και επιτακτική την ανάγκη να ξοδέψετε για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

ευκαιρία της εβδομάδας: Επισημοποιήστε μια σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Το 2012 κάνει την είσοδό του ίσως όχι τόσο λαμπερό όσο οι προηγούμενες χρονιές. Ωστόσο, όλο αυτό θα είναι παροδικό. Αιτία της πίεσης και του άγχους που έχουν αντίκτυπο και στη φυσική σας κατάσταση είναι ο τομέας της καριέρας και των οικονομικών μέχρι τα γενέθλιά σας. Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στη δουλειά, ίσως κάποιοι δεν βλέπουν και την πρόοδό σας με πολύ καλό μάτι, υπάρχουν βέβαια και λάθη που βρίσκετε μπροστά σας. Οπως υπάρχουν και βοήθειες που θα σας ανακουφίσουν από το στρες.

ευκαιρία της εβδομάδας: Κινητικότητα στη δουλειά.

ΚΡΙΟΣ

Η καινούργια χρονιά ξεκινά με την επιθυμία να λουστράρετε τις δημόσιες σχέσεις σας, να γίνετε το επίκεντρο κολακευτικών σχολίων στο φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον και να δραστηριοποιηθείτε έντονα σε μια συλλογική δραστηριότητα ή σε κάποια ομάδα. Ολα τα παραπάνω είναι το κυρίως πιάτο ως τις 14/1. Πριν από τις 24/1, που θα γυρίσει ο κυβερνήτης σας Αρης σε ανάδρομη πορεία, σχέδια που υπήρχαν στο ντουλάπι ή σε κάποιο συρτάρι του μυαλού σας βγάλτε τα στην επιφάνεια και αναλάβετε δράση, διότι μετά θα είναι πιο δύσκολο.

ευκαιρία της εβδομάδας: Πρωταγωνιστήστε παντού!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν κάποτε σας ζητήσουν να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας, σίγουρα το 2012 θα έχει περίοπτη θέση στη λίστα με τα ορόσημα που σημάδεψαν τη ζωή σας. Ο Ιανουάριος είναι από τους μήνες που σας κάνουν κάθε χατίρι προκειμένου να δείτε να προοδεύουν τα επαγγελματικά, τα οικογενειακά, αλλά και η σχέση σας με τον σύντροφό σας, ειδικά αν συμβιώνετε. Πιθανώς ως τις 14/1 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο στον τομέα των οικονομικών να νιώσετε πιεσμένοι από τυχόν έξοδα για να ομορφύνετε τον χώρο σας.

ευκαιρία της εβδομάδας: Να αισιοδοξήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρ’ ότι έχετε περάσει δύσκολα και δεν αντέχετε άλλο τις συνεχείς πιέσεις, δυστυχώς θα πρέπει να κάνετε υπομονή και αυτόν τον μήνα. Οχι επειδή θα είναι άσχημα τα πράγματα (σε σχέση με τον Δεκέμβριο ο Ιανουάριος φαντάζει παιδική χαρά), απλώς επειδή δεν θα είναι ξεκούραστα. Ο Αρης εξακολουθεί να πιέζει στον άξονα καριέρας – οικογένειας δημιουργώντας συνθήκες ρευστότητας. Ευτυχώς μέσα στα δύσκολα υπάρχει ως τις 14/1 η Αφροδίτη από τον Υδροχόο που συντηρεί την ελπίδα και την αισιοδοξία και φέρνει και ενισχύσεις.

ευκαιρία της εβδομάδας: Ενα ταξιδάκι αναψυχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το που φεύγουν οι πρώτες ημέρες του 2012, παίρνετε μια καλή γεύση από τη νέα χρονιά με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Θα πρότεινα ένα ταξίδι, καθώς αλλάζοντας παραστάσεις και με αρκετές ελεύθερες ώρες στη διάθεσή σας μπορείτε να σκεφτείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να λάβετε πιο αβίαστες αποφάσεις για τη σχέση, τον γάμο ή τα επαγγελματικά σας. Ισως κάποιοι από εσάς χρειάζεται να αλλάξετε κάτι στην εικόνα σας καθώς και στον τρόπο με τον οποίο αντιδράτε στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος.

ευκαιρία της εβδομάδας: Φροντίστε τα οικονομικά.

ΛΕΩΝ

Το 2012 κάνει θεαματικά την είσοδό του και φέρνει μερικά από τα καλύτερα δώρα του για εσάς. Η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων ομορφαίνει τις επαφές σας με τον σύντροφο, τους φίλους, τους γνωστούς, αλλά και τους συνεργάτες. Παραδοθείτε στον έρωτα αυτόν τον μήνα και πραγματικά δεν θα χάσετε. Οχι μόνο στη θεωρία, αλλά και στην πράξη, αφού ο Ιανουάριος έχει θετική επίδραση και στη σεξουαλικότητά σας. Πολύ καλά πηγαίνουν και τα οικονομικά, ενώ μια ευκαιρία αλλαγής δουλειάς μπορεί να προκύψει κοντά στις 24/1.

ευκαιρία της εβδομάδας: Ενας νέος έρωτας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο έρωτας, τα φλερτ και οι διασκεδάσεις είναι τα θέματα από τα οποία μπορείτε να αντλήσετε χαρά, κουράγιο, δύναμη και ικανοποίηση για να τα βγάλετε πέρα σε ένα διάστημα κάπως απαιτητικό για τους άλλους τομείς. Με τον Αρη στο ζώδιό σας, ειδικά στα επαγγελματικά, γίνεστε κάπως «ξεροκέφαλοι», δεν βλέπετε αλήθεια και δίκιο πουθενά αλλού εκτός από το δικό σας και οπωσδήποτε σας είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε, αφού είστε απολύτως πεπεισμένοι ότι πάντα έχετε
το αλάθητο.

ευκαιρία της εβδομάδας: Επαγγελματικές προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα της καινούργιας χρονιάς είναι αρκετά ενδιαφέρουσα ως προς τις επιρροές της, που μόνο ευχάριστες και ικανοποιητικές μπορούν να χαρακτηριστούν. Μέσα στην εβδομάδα προκύπτουν ευκαιρίες για ταξίδια αναψυχής, ξεκούραση και καλύτερα επαγγελματικά. Ερμής στον Τοξότη και Αφροδίτη στον Υδροχόο δείχνουν εύνοια από τους συνεργάτες και τους ανθρώπους που πλησιάζετε για να τους προτείνετε τις ιδέες, καθώς και μια καλύτερη τύχη στα ερωτικά είτε είστε στο ψάξιμο είτε έχετε ήδη σχέση.

ευκαιρία της εβδομάδας: Να ταξιδέψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το νέο έτος δείχνει το καλό του πρόσωπο, αν εξαιρέσουμε βέβαια κάποια ένταση που φέρνει η Αφροδίτη, σε κόντρα με το ζώδιό σας ως τις 14/1. Από εκεί και πέρα πολλά στις σχέσεις, στη δουλειά και στα οικονομικά αρχίζουν να παίρνουν την ανηφόρα. Το 2012 είναι μια εξαιρετική χρονιά και θα το καταλάβετε κυρίως μετά τις 15/1, οπότε θα αφήσετε πίσω σας τραυματικές εμπειρίες. Ενα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας και αφορά τονωμένη αυτοπεποίθηση, σιγουριά για την αξία σας και βελτιωμένα οικονομικά.

ευκαιρία της εβδομάδας: Φροντίστε τη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ως τις 14/1 οι συνθήκες θα είναι πολύ πιο ευνοϊκές για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας που ταλαιπωρήθηκαν αρκούντως το τελευταίο δίμηνο. Ισως μέσα στο πρώτο διάστημα του 2012 να συνειδητοποιήσετε ότι εκτός από τις επαγγελματικές προτεραιότητες υπάρχει και η οικογένειά σας, που είναι τόσο πρόθυμη να σας στηρίξει ή και το ακριβώς αντίθετο, αν ο τομέας της οικογένειας παρουσιάζει προβλήματα. Ισως τελικά στο κυνήγι της επαγγελματικής αποκατάστασης βρείτε το φάρμακο που επουλώνει πληγές.

ευκαιρία της εβδομάδας: Μια εκδρομή με φίλους!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
BHMAgazino
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk