• Αναζήτηση
 • Διαζύγιο για την Κέιτι Πέρι

  Ένα χρόνο κράτησε ο μυθικός τους γάμος στην Ινδία. Η 27χρονη ποπ σταρ από την Καλιφόρνια, Κέιτι Πέρι, και ο 36χρονος βρετανός κωμικός Ράσελ Μπραντ αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κοινή τους συμβίωση.

  Ο Μπραντ υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου στο Λος Άντζελες επικαλούμενος αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ τους. «Δυστυχώς, η Κέιτι κι εγώ τελειώνουμε το γάμο μας», ανέφερε σε σχετική του ανακοίνωση. «Πάντα θα τη λατρεύω και ξέρω ότι θα παραμείνουμε φίλοι».

  Το ζευγάρι είχε θεαθεί τελευταίως χωρίς να φορά τις βέρες του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν χωριστές χριστουγεννιάτικες διακοπές: εκείνη στη Χαβάη και εκείνος στη Μεγάλη Βρετανία.

  Η Κέιτι Πέρι και ο Ράσελ Μπραντ άρχισαν να βγαίνουν μαζί το 2009. Τέσσερις μήνες μετά ο βρετανός καλλιτέχνης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Ο γάμος τους έγινε τον Οκτώβριο του 2010 σ’ ένα παραμυθένιο σκηνικό που συμπεριέλαβε ελέφαντες, ζογκλέρ και ακροβάτες σε ένα υπερπολυτελές θέρετρο στην Ινδία. Αλλά δεν εξασφάλισαν την ευτυχία…

  Αφιερώματα
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk