Η Σίνεντ Ο Κόνορ χώρισε από το νέο της σύντροφο 18 ημέρες μετά τον γάμο τους.

Η τραγουδίστρια, η οποία αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον Μπάρι Χέριτζ στις 8 Δεκεμβρίου του 2011 -ανήμερα των 45ων γενεθλίων της- στο Λας Βέγκας, ανακοίνωσε την Δευτέρα -26 Δεκεμβρίου- μέσω του twitter της τον χωρισμό της.

«Αγαπητοί φίλοι, για λόγους που όλοι καταλαβαίνετε ήθελα να κρατήσω τον χωρισμό μου μυστικό, αλλά επειδή ήξερα ότι σε λίγες ημέρες θα γινόταν γνωστό, παρά τις προσπάθειές μου για το αντίθετο, οφείλω να σας το αποκαλύψω η ίδια…» έγραψε η ερμηνεύτρια της μεγάλης επιτυχίας «Nothing Compares 2 U».

Και πρόσθεσε: «Τρεις ώρες μετά την τελετή ο γάμος αντιμετώπισε ήδη τα πρώτα προβλήματα από την συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων που βρίσκονται στην ζωή του συζύγου μου και οι οποίοι δεν ενέκριναν την σχέση μας, αλλά και από το γεγονός ότι αναζήτησα να καπνίσω λίγο χόρτο την πρώτη νύχτα του γάμου μας καθώς δεν πίνω. Ο σύζυγός μου ήταν πολύ πληγωμένος από την δική μου συμπεριφορά αλλά και από την συμπεριφορά των δικών του ανθρώπων… Κατέστη σαφές σε μένα πως αν μείνει μαζί μου θα χάσει πολλά, ίσως περισσότερα από όσα μπορεί να αντέξει… Μια γυναίκα πρέπει να φέρνει χαρά σε έναν άντρα…Αν, λοιπόν, αγαπάς κάποιον, τον αφήνεις ελεύθερο…»

Επίσης δήλωσε ότι ο Μπάρι Χέριτζ είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ότι τον αγαπά πολύ, ενώ παραδέχτηκε πως ήταν λάθος της να προχωρήσει σε γάμο μαζί του έπειτα από τόσο λίγο καιρό γνωριμίας.

Να σημειώσουμε ότι αυτός ήταν ο τέταρτος γάμος για την τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών από προηγούμενες σχέσεις της.