Να φτάσει και να ξεπεράσει το «I love Karditsa» (την ταινία του 2010) ήταν η ευχή όσων παρακολούθησαν την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Στράτου Μαρκίδη «Λάρισα Εμπιστευτικό» που έγινε προσφάτως στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis.

Ο λόγος για την ταινία με θέμα τη ζωή στην… Πεζούλα και τη Βρυσούλα που κυλούσε αρμονικά μέχρι να κάνει την εμφάνισή του ο Καλλικράτης με πρόθεση να ενώσει τα δύο χωριά.

Το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού διχάζει, ένα μεγαλοδημοσιογράφος πεθαίνει, ο υπουργός λαδώνεται, οι μίζες πάνε κι έρχονται…

Ανθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και πλήθος συντελεστών της ταινίας (που στελεχώνεται από ένα μεγάλο καστ ηθοποιών) βρέθηκαν εκεί.

Μεταξύ άλλων, ο σκηνοθέτης, Στράτος Μαρκίδης, η σεναριογράφος, Τζένη Φραγκούλη, πρωταγωνιστές, guest star, αλλά και ο Νίκος Μακρόπουλος που ερμηνεύει το τραγούδι «Δεν χρωστάω» για την ταινία.

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στο «Λάρισα Εμπιστευτικό» είναι οι: Κατερίνα Παπουτσάκη, Μιχάλης Μαρίνος, Τάσος Κωστής, Δημήτρης Τζουμάκης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Τάσος Παλατζίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Μάριος Ιορδάνου, Ρεγγίνα Παντελίδη, Ευτυχία Φαναριώτη, Δημήτρης Μαυρόπουλος, ΄Εφη Παπαθεοδώρου, Τιτίκα Σαριγκούλη, Χρήστος Χολίδης και Δημήτρης Γιαννέτος.