Περισσότερο πόνο… υπόσχεται ότι θα έχει το δεύτερο άλμπουμ της νεαρής τραγουδίστριας Τζέσι Τζέι, η οποία έγινε γνωστή από το πρώτο της άλμπουμ «Who You Are» αλλά και από το ντουέτο της με τον ράπερB.o.B, «Price Tag».

Η 23χρονη τραγουδίστρια που τον περασμένο Οκτώβριο ήταν η μεγάλη νικήτρια των μουσικών βρετανικών βραβείων MOBO (Music Of Black Origin) αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ετοιμάζει ήδη τη νέα της δισκογραφική δουλειά.

«Για επτά χρόνια πριν την υπογραφή του συμβολαίου μου ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση και φοβόμουν ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να βγω από αυτή. Γι’ αυτό μέχρι τώρα έγραφα τόσο ζωντανή μουσική. Ήταν ένας τρόπος διαφυγής από το πως ένιωθα», δήλωσε στη Daily Star.

Και προσθέτει: «Θα υπάρχει πολύ περισσότερος πόνος στους στίχους των τραγουδιών του νέου μου άλμπουμ. Τώρα που είμαι πιο ευτυχισμένη δεν φοβάμαι να εξερευνήσω την πηγή του πόνου μου. Φυσικά με την καλή έννοια… Θέλω να τραγουδήσω ότι είναι o.k να μην αισθανόμαστε o.k».

Επίσης, η Τζέσι Τζέι αναφέρει ότι θέλει να δοκιμάσει και άλλα στιλ μουσικής, αλλά και να επενδύσει σε μια σειρά από ντουέτα στο καινούριο της άλμπουμ όπως για να συνεργαστεί με τους Εντ Σέραν και Μπι Σλέιντ.

«Ο Μπι Σλέιντ είναι ο καταπληκτικός καλλιτέχνης με το ψευδώνυμο Tonex, ο οποίος αποσύρθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν γκέι. Η φωνή του είναι μια τρέλα…» εξηγεί η ίδια. «Επίσης θέλω να δουλέψω με τον Τζέιμς Μόρισον, έπειτα μάλιστα από την guest συμμετοχή μου στο νέο του σιγκλ Up».