Ο Τζέιμς Φράνκο φημολογείται ότι θα υποδυθεί τον Χιου Χέφνερ σε ταινία που θα αφορά της ζωή της διάσημης πορνοσταρ Λίντα Λάβλεϊς.

Πρόκειται για την ταινία «Lovelace» που είναι βασισμένη στην βιογραφία «The Complete Linda Lovelace» του Ερικ Ντάνβιλ και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιανουάριο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Λίντα Σούζαν Μπόρμαν –Λίντα Λάβλεϊςήταν το επαγγελματικό της ψευδώνυμο-, γεννημένη το 1949 ήταν ένα κορίτσι καθολικού σχολείου, με πατέρα αστυνομικό και μια βαθιά θρησκευόμενη μητέρα, που στα 20 έκανε την επανάστασή του.

Το 1972 πρωταγωνιστεί στο φιλμ «Βαθύ Λαρύγγι», μια ταινία που όχι μόνο είχε κέρδη που άγγιξαν το εντυπωσιακό ποσό των 600 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά ταυτόχρονα έκανε το πορνό σικ μόδα και απέκτησε περίοπτη θέση στην φιλμογραφία της δεκαετίας του 70.

Ωστόσο, η ίδια ισχυρίστηκε στην αυτοβιογραφία της ότι ο σύζυγος και παραγωγός της Τσακ Τρέινο ήταν αυτός που την έσπρωξε στην πορνογραφία ασκώντας βία, ενώ όταν αποχώρησε από τη βιομηχανία του θεάματος, έγινε η πιο διάσημη κατήγορος της πορνείας. Έφυγε από την ζωή το 2002 σε ηλικία 53 ετών εξαιτίας των επιπλοκών που της προκάλεσε ένα τροχαίο δυστύχημα.

Την Λάβλεϊς θα υποδυθεί η Αμάντα Σίφριντ, τον ρόλο του συζύγου και μάνατζέρ της Τσακ Τρέινο θα αναλάβει ο Πίτερ Σάσγκαρντ, ενώ ο Χανκ Αζάρια θα υποδυθεί τον Τζέρι Νταμιάνο, τον σκηνοθέτη της ταινίας «Deep Throat» (Βαθύ Λαρύγγι) που έκανε διάσημη την Λίντα Λάβλεϊς.

Την σκηνοθεσία της ταινίας θα υπογράψουν οι Ρομπ Επστέιν και Τζέφρεϊ Φριντμαν, ενώ το σενάριο έχουν διασκευάσει οι Μέριτ Τζόνσον και Αντι Μπέλιν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζέιμς Φράνκο ήταν ανάμεσα στους υποψηφίους για τον ρόλο του Τρέινο, αλλά τελικά συζητά να αναλάβει έναν μικρότερο ρόλο, αυτόν του 85χρονου ιδρυτή του ανδρικού περιοδικού «Playaboy», σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Variety.

Να σημειώσουμε ότι άλλη μια ταινία με το ίδιο θέμα αλλά βασισμένη στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Ordeal», η οποία εκδόθηκε το 1980, είναι επίσης στα σκαριά με πρωταγωνιστές την Μάλιν Άκερμαν σε σκηνοθεσία του Μάθιου Γουάιλντερ.