Την ιστορία της ζωής της ετοιμάζεται να γράψει η Τουλίσα Κοντοσταύλος. Η 23χρονη ποπ σταρ και κριτής του βρετανικού μουσικού σόου X-Factor θα αναφερθεί στα δύσκολα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, στην μεγάλη επιτυχία που γνώρισε με το συγκρότημα N-Dubz, αλλά και την συμμετοχή της ως κριτής στο υψηλής τηλεθέασης βρετανικό μουσικό σόου.

Όπως αναφέρει ανώνυμη πηγή στην Daily Mirror η ελληνικής καταγωγής μουσικός «έχει μια απίστευτη ιστορία να διηγηθεί και είναι μια καλή ευκαιρία να βάλει τα πράγματα στη θέση τους».

Το βιβλίο αναμένεται να αποκαλύψει λεπτομέρειες από τα παιδικά της χρόνια στις εργατικές κατοικίες του Κάμντεν, στο βόρειο Λονδίνο με την Ιρλανδή μητέρα της Αν Μπιρν, τραγουδίστρια άλλοτε των Jeep η οποία έπασχε από σχιζοειδή διαταραχή, τον τραυματικό για την ίδια χωρισμό των γονιών της, αλλά και την δύσκολη περίοδο της εφηβείας της που περιελάμβανε από κρίσεις κατάθλιψης μέχρι απόπειρες αυτοκτονίας, χρήση ναρκωτικών και καβγάδες με συμμορίες.

Επίσης, η νεαρή καλλιτέχνιδα θα αναφερθεί και στην σχέση της με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος N-Dubz, τον ξάδερφο της Ντίνο Κοντοσταύλος, γνωστό ως ράπερ Ντάπι και τον παιδικό της φίλο Ρίτσαρντ Ρόουσον, ή αλλιώς Φέιζερ.

«Η Τουλίσα έχει τη φήμη του ανθρώπου που τα λέει έξω από τα δόντια. Δεν πρόκειται να κρατήσει κρυφή καμία πλευρά της ζωής της» αναφέρει ηDaily Mirror και προσθέτει πως ήδη τρεις εκδοτικοί οίκοι έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον να αναλάβουν την έκδοση της αυτοβιογραφίας της, κυρίως λόγω της μεγάλης επιτυχίας που είχαν αντίστοιχα βιβλία πρώην κριτών του «X-Factor».

Η ίδια έχει επίσης συμφωνήσει να δημοσιεύσει φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια, ενώ το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2012 σχεδόν ταυτόχρονα με την επιστροφή του αγγλικού «The X Factor» στην μικρή οθόνη.