Η ισχύς εν τη ενώσει. Τα καταστήματα των οδών Αναγνωστοπούλου, Ξάνθου, Λεβέντη, Σπευσίππου και Πατριάρχου Ιωακείμ ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα fashion party που σκοπό είχε να τονώσει την κίνηση της αγοράς.

Η πρωτοβουλία ονομάστηκε Kolonaki Alive και έδωσε στο πολύπαθο κέντρο της Αθήνας μια γιορτινή νότα. Εκτός από τις ενδιαφέρουσες τιμές και ατού της εκδηλώσεις οι ζογκλέρ, οι ξυλοπόδαροι, το face painting και η μουσική της μπάντας του δήμου Αθηναίων που… ζωντάνεψαν το Κολωνάκι.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε και τις απογευματινές ώρες. Μόλις άρχισε να σουρουπώνει, ένα light show φώτισε τους δρόμους του Κολωνακίου κάνοντάς το να θυμίζει μεγαλούπολη του εξωτερικού.

Ηθοποιοί, επιχειρηματίες και άνθρωποι που κινούνται στο χώρο της μόδας στήριξαν την εκδήλωση «Kolonaki Alive» όχι μόνο με την παρουσία αλλά και τις αγορές τους με σκοπό την ενίσχυση του τζίρου των καταστημάτων.

Σχεδιαστές μόδας όπως ο Δημήτρης Ντάσσιος και η Δάφνη Βαλέντε, εισαγωγείς οίκων του εξωτερικού στην Ελλάδα, όπως ο Τέλης Καρούζος και ο ΄Αρης Ρακάς, γνωστές Αθηναίες, όπως η Μίκα Σαρίδη, ηθοποιοί μεταξύ των οποίων και η Παναγιώτα Βλαντή, κυρίες της τηλεόρασης όπως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Σίσσυ Φειδά και άλλοι έδωσαν το λαμπερό παρών.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis