Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου- η νεοϋορκέζικη πρεμιέρα της νέας ταινίας «Mission: Impossible – Ghost Protocol», ενώ ακολούθησε πάρτι στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, όπου πλήθος σταρ έδωσε το παρών.

Σε αυτή την πρεμιέρα τον 49χρονο πρωταγωνιστή συνόδευε η σύζυγός του Κέιτι Χολμς, η οποία μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας με την κομψή αλλά και σέξι εμφάνισή της. Ο Τομ Κρουζ δεν έφυγε στιγμή από το πλάι της 33χρονης συζύγου του, ενώ για μια ακόμη φορά δεν δίστασαν να ανταλάξουν ρομαντικά φιλιά μπορστά στις κάμερες.

Εντυπωσιακή και σέξι όπως πάντα εμφανίστηκε και η πρωταγωνίστρια της ταινίας Πόλα Πάτον, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της και τραγουδιστή Ρόμπιν Θικ. Με ένα εφαρμοστό και κεντημένο με παγιέτες και στρας μίνι φόρεμα πόζαρε συνεχώς στους φωτογράφους αναδεικνύοντας την καλίγραμμη σιλουέτα της.

Στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας που έγινε στο «Ziegfeld Theatre», περπάτησε επίσης ο σκηνοθέτης της ταινίας Μπραντ Μπερντ αλλά και σύσωμο το καστ. Ανάμεσά τους οι Τζέρεμι Ρένερ, Σιμον Πεγκ, Ανιλ Καπούρ κ.α

Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους της βραδιάς ήταν ο σκηνοθέτης Τζέι Τζέι Άμπραμς,οι ηθοποιοί Τζος Χολογουεϊ και Τζένιφερ Μόρισον αλλά και η καλή φίλη του Τομ Κρουζ, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Κουίν Λατίφα.