(φωτογραφία: Πανοραμική άποψη της βίλας στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια)

Η παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερις είναι η νέα ιδιοκτήτρια της βίλας του Μπραντ Πιτ.

Από τον περασμένο Αύγουστο όπου ο διάσημος ηθοποιός έβαλε πωλητήριο στην έπαυλη του στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, πολλοί σταρ του Χόλιγουντ έχουν ενδιαφερθεί να το αγοράσουν.

Πριν ένα μήνα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ριζ Γουίδερσπουν με τον νέο της σύζυγο να επισκέπτονται και να μελετούν το εν λόγω ακίνητο.

Φαίνεται όμως πως η πολυτελής αυτή κατοικία με την υπέροχη θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό και την ιδιωτική παραλία θα αποτελέσει την ερωτική φωλιά της 53χρονης παρουσιάστριας και της 38χρονης συζύγου της Πόρσια Ντε Ρόσι, οι οποίες κατέβαλαν το ποσό των $12 εκατομμυρίων για να το αποκτήσουν

Η 380τ.μ βίλα περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια και ισάριθμα μπάνια, μια μεγάλη υπερσύγχρονη κουζίνα, τζάκια, πισίνα, ενώ ένα ειδικά διαμορφωμένο μονοπάτι οδηγεί σε ιδιωτική παραλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί είχαν ανακαινίσει και επεκτείνει το σπίτι υπό της οδηγίες του σχεδιαστή Κρίστοφερ Ρ. Σόρενσεν, γνωστού για την οικολογική του συνείδηση.

Ωστόσο, η Έλεν Ντε Τζένερις έχει ήδη θέσει προς πώληση το δικό της σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς -το οποίο είναι πολύ μεγαλύτερο σε έκταση από το νέο της απόκτημα και η αξία του ανέρχεται στα $49 εκατομμύρια – και σύμφωνα με όσα αναφέρει ανώνυμη πηγή στο αμερικάνικο περιοδικό Us, τόσο η ίδια όσο και η σύζυγό της ανυπομονούν να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι.

«Ήδη οι πρώην ιδιοκτήτες έχουν πάρει τα πράγματά τους» αναφέρει στο περιοδικό η ίδια πηγή.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Μπραντ Πιτ αγόρασε την συγκεκριμένη έπαυλη το 2005 λίγο μετά τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Άνιστον έναντι του ποσού των $4.8 εκατομμυρίων.