«Η καρδιά σου χτυπάει δυνατά, χαρούμενα, απ’ την πρώτη στιγμή, μόλις μπεις στην αίθουσα. Το απολαυστικό αυτό θέαμα ανάβει τη φλόγα της φαντασίας. Αν ήμουν υπεύθυνος “εξόδου” όλων των μικρών και μεγάλων παιδιών του κόσμου, από 7 έως 97 ετών, τότε αυτό και μόνον αυτό θα ήταν το σόου που θα επέλεγα.» γράφει ένας από τους συντάκτες του TIME για την παράσταση του «καλύτερου κλόουν στον κόσμο», Σλάβα Πολούνιν.

Το έγκριτο περιοδικό, δεν είναι φυσικά το μόνο που έχει γράψει διθυράμβους για αυτήν την «καταπληκτική παράσταση» όπως έχει πει και ο Guardian ο οποίος επιπλέον αναφέρεται σε «μια ανεπανάληπτη τέχνη άλλης διάστασης, μία τέχνη από άλλον πλανήτη», και ακόμη περισσότερο σε «ανθρώπινο δικαίωμα» που πρέπει ο καθένας να απολαύσει «έστω και μια φορά στη ζωή του». Αλλες φορές μάλιστα, οι πένες γίνονται ακόμη πιο περιγραφικές όταν προτείνουν στο κοινό να δει αυτόν τον «χειρότερο εφιάλτη της μοναξιάς, της θλίψης, του ατομισμού, της απομόνωσης» σύμφωνα με τον γαλλικό Monde. Για τη γαλλική εφημερίδα, το σόου του εκπληκτικού πολωνού καλλιτέχνη, είναι ειδικότερα «ένα ταξίδι στον τόπο που παίρνει σάρκα και οστά η λαχτάρα για ανθρώπινη επικοινωνία, για έκφραση αγάπης, αλληλεγγύης και συντροφικότητας»

Ενα ταξίδι, που επιτέλους, θα απολαύσουν και οι Ελληνες οι οποίοι αυτή τη φορά θα χρειαστεί να ταξιδέψουν μόνο με τη φαντασία και τις αισθήσεις. Γιατί, είναι αλήθεια. Το συγκλονιστικό θέαμα που έχει κάνει χιλιάδες καρδιές ανά τον κόσμο να χτυπήσουν από τη συγκίνηση και το γέλιο πιο δυνατά από ποτέ, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και στη χώρα μας.

Ναι, αυτό το θείο δώρο για την ψυχική μας ανάταση, θα έρθει στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς. Εκεί, από την 1η Φεβρουαρίου – και μέχρι τις 12 του δεύτερου μήνα του 2012 – «επιτέλους, θα ξημερώσει μία άσπρη μέρα» όπως λένε και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης.

Δεν είναι εξάλλου υπερβολή. Πέρα από το γέλιο που εγγυώνται οι πιο ταλαντούχοι κλόουν στον κόσμο, πέρα από τα ανεπανάληπτα εφέ και τις εξαίσιες μελωδίες, πέρα από τα αμέτρητα ευρήματα της φαντασίας, το σκηνικό ντύνεται στα λευκά, παίρνει τη μορφή ενός υπέροχου χειμωνιάτικου σκηνικού, από το οποίο δεν λείπει ούτε η προσομοίωση μιας αληθινής πολικής χιονοθύελλας!

«Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν μέσα στην αίθουσα με αποκορύφωμα βέβαια την απίστευτα αληθοφανή χιονοθύελλα που αποτελεί το must της παράστασης, στην πραγματικότητα ζεσταίνουν αφάνταστα τις καρδιές των ανθρώπων» περιγράφουν και πάλι οι διοργανωτές δίνοντας περισσότερα στοιχεία για το σόου που θα λατρέψουν σίγουρα τα παιδιά τα οποία θα παίζουν με το χιόνι και θα χοροπηδούν, και θα απολαύσουν οι μεγάλοι οι οποίοι δεν θα σταματήσουν να γελούν.

Το «Slava’s Snow Show» είναι σίγουρα ό,τι χρειαζόμασταν, μικροί και μεγάλοι αυτήν την εποχή. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτήν την εξαίσια παράσταση υπογράφει ο μεγαλύτερος εν ζωή μίμος και ένας από τους σημαντικότερους «Family show» σκηνοθέτες στον κόσμο.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι την 1η Φεβρουαρίου. Εως τότε, όμως, μπορείτε να εξασφαλίσετε μία θέση στο «πιο διαδραστικό θέαμα του πλανήτη Γη» με την απόκτηση των περιζήτητων εισιτηρίων η προπώληση των οποίων έχει αρχίσει από τις 7 Δεκεμβρίου. Επιτέλους, ευκαιρία για πολλά χαμόγελα και ευτυχία.

Προπώληση εισιτηρίων:

Στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, τηλ.: 210 3213 100

Στα καταστήματα PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΙΑΝΟΣ
Κρατήσεις με πιστωτική κάρτα: 210 81 0 81 81
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com