Μπορεί να κατέκτησε την κορυφή του box office το Σαββατοκύριακο, αλλά με το ποσό που άγγιξε μόλις τα $13.7 εκατομμύρια.

Ο λόγος για την ρομαντική κομεντί «New Year’s Eve» με πρωταγωνιστές την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ -μεταξύ των οποίωνοι Τζέσικα Μπίελ, Τζον Μπον Τζόβι, Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζος Ντουχάμελ, Ζακ Έφρον, Κάθριν Χέιγκλ, Άστον Κούτσερ, Λέα Μισέλ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Μισέλ Πφάιφερ, Χίλαρι Σουάνκ Σοφία Βεργκάρα κ.α- οποία δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό.

Ωστόσο όπως αναφέρει το Variety ήταν το χειρότερο εισπρακτικά Σαββατοκύριακο του αμερικάνικου box office των τελευταίων τριών ετών.

Και ενώ το υπέρλαμπρο καστ του «New Year’s Eve» -που αποτελεί σχεδόν το σίκουελ του Valentine’s Day του 2010, το οποίο είχε ένα εντυπωσιακό άνοιγμα $56 εκατομμυρίων- δεν στάθηκε αντάξιο των προσδοκιών, η κωμωδία του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν με τον Τζόνα Χιλ, «The Sitter» κατέκτησε την δεύτερη θέση με κέρδη $10 εκατομμυρίων, ποσό πολύ κοντινό στις προβλέψεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις των εισιτηρίων μειώθηκαν κατά 6% το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και 20% από το αντίστοιχο περσινό, όταν το«The Tourist» με την Αντζελίνα Τζολί και τον Τζόνι Ντεπ έκαναν το απογοητευτικό άνοιγμα που είχε συγκεντρώσει μόλις $16.5 εκατομμύρια.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε το «Breaking Dawn Part 1» -στην τρίτη του εβδομάδα- με συνολικά έσοδα κάτι λιγότερο από $260 εκατομμύρια, ενώ το top 5 συμπληρώνουν οι ταινίες «The Muppets» και «Arthur Christmas» με $7.1 εκατομμύρια και $6.6 εκατομμύρια αντίστοιχα.