Τρεις λαμπερές πρεμιέρες πραγματοποιήθηκαν εχθές βράδυ -Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου- σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες.

Στην βρετανική πρωτεύουσα την τιμητική του είχε το δίδυμο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Τζουντ Λο, οι οποίοι δεν σταμάτησαν τα «πειράγματα» μεταξύ τους στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, ενώ αντάλλαζαν συνεχώς αστεία με τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους.

Μαζί τους στην λονδρέζικη πρεμιέρα που έγινε στο «Empire Cinema» και η συμπρωταγωνίστριά τους Ναόμι Ραπάς, ενώ έντονη ήταν η απουσία της Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, η οποία ωστόσο είχε δώσει το λαμπερό παρών στη επίσημη προβολή της ταινίας στο Λος Άντζελες πριν λίγες ημέρες.

Την ταινία παρακολούθησαν επίσης, οι ηθοποιοί και μέλη του καστ του «Sherlock Holmes: A Game of Shadows», Κέλι Ρέιλι, Στίβεν Φράι και Τζάρεντ Χάρις, ο οποίος συνοδευόταν από την σύντροφό του και τηλεοπτική περσόνα Αλέκγρα Ρίτζιο.

Εξίσου εκθαμβωτική με ένα μαύρο σύνολο ήταν και η Τζάκι Ένσλεϊ, η σύζυγος του σκηνοθέτη της ταινίας Γκάι Ρίτσι, αλλά και η 27χρονη τραγουδίστρια Ντάφι που ήταν προσκεκλημένη στην εκδήλωση.



Την ίδια ώρα στη Νέα Υόρκη, έγινε η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέισον Ράιτμαν «Young Adult», όπου η πρωταγωνίστριά της Σαρλίζ Θερόν, έκλεψε την παράσταση.

Με ένα δερμάτινο κόκκινο μίντι φόρεμα περπάτησε στο κόκκινο χαλί του «Ziegfeld Theatre» μαγνητίζοντας τα φωτογραφικά φλας.

Το παρών στη νεοϋορκέζικη πρεμιέρα του «Young Adult» έδωσαν επίσης, η σεναριογράφος της ταινίας Ντίαμπλο Κόντι και ο σκηνοθέτης της Τζέισον Ράιτμαν, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα μέλη του καστ Πάτρικ Γουίλσον και Πατον Όσγουαλτ.



Στην άλλη πλευρά της Αμερικής, στο «Arclight Τheatre» στο Λος Άντζελες οι φωτογράφοι δεν σταμάτησαν να απαθανατίζουν την αγκαλιά της Αντζελίνα Τζολί με τον πατέρα της Γιον Βόιτ στο κόκκινο χαλί.

Μετά την αποκατάσταση της σχέσης τους το 2009 -φημολογείται ότι πατέρας και κόρη είχαν να μιλήσουν περισσότερο από επτά χρόνια- ο ηθοποιός Γιον Βόιτ δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα της ταινίας «In the Land of Blood and Honey» που αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της κόρης του.

Η Αντζελίνα Τζολί έδειχνε πιο λαμπερή από ποτέ με την έξωμη μπλε τουαλέτα «Romona Keveza» και τα πανύψηλα Jimmy Choo πέδιλά της, ενώ με ένα κομψό κοστούμι στις ίδιες αποχρώσεις ο περήφανος σύντροφός της Μπραντ Πιτ μιλώντας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στήριζε και επαινούσε την προσπάθεια της μητέρας των παιδιών του.

Ένα ακόμη μέλος από το οικογενειακό περιβάλλον της Τζολί, ο αδερφός της Τζέιμς Χέβεν -συνοδευόμενος από την σύντροφό του Άσλεϊ Ρέιν- έδωσε το παρών στην εκδήλωση, ενώ αντίθετα έλειπαν οι γονείς του Μπραντ Πιτ, οι οποίοι είχαν παρευρεθεί στη νεοϋορκέζικη πρεμιέρα.

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Αντζελίνα Τζολί έσπευσε να στηρίξει και η φίλη της τραγουδίστρια Γκουέν Στεφάνι, ενώ μέχρι το Λος Άντζελες ταξίδεψε και το καστ της ταινίας, οι Ραντ Σαρπεντίτζα, Ζάνα Μαρτζάνοβικ, Βανέσα Γκλόντζο και Γκόραν Κοστικ.