Μετά το πολυσυζητημένο φιλί που αντάλλαξαν η Μαντόνα με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2003 στα μουσικά βραβεία του MTV (MTV Video Music Awards), ένας ακόμη αισθησιακός… ασπασμός της βασίλισσας της ποπ αναμένεται να δώσει τροφή στα ΜΜΕ.

Ο λόγος για το νέο φιλί που έδωσε στην Νίκι Μινάζ η 53χρονη σταρ στο πλαίσιο των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ του ντουέτου τους «Give Me All Your Love».

Η ταλαντούχα ράπερ που σήμερα -Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου- γιορτάζει τα 29α γενέθλια της- ομολόγησε ότι παραλίγο να λιποθυμήσει όταν η Μαντόνα την πλησίασε και την φίλησε στο στόμα.

«Ω! Θεέ μου! Η Μαντόνα μόλις με φίλησε! Στα χείλη!!! Ήταν τόσο ωραία… Λιποθυμώ…» έγραψε στο twitter της, ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Αυτό το βίντεο είναι επικό! Το φιλί καταγράφηκε… Ελπίζω και προσεύχομαι να φανεί κάπου στο βίντεο κλιπ. Σοκαρίστηκα, αλλά ανταποκρίθηκα».

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε μέσω του twitter από θαυμαστής της αν το φιλί ήταν παρόμοιο με αυτό που είχε δώσει η βασίλισσα της ποπ στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η νεαρή τραγουδίστρια απάντησε: «Ήταν πιο ρομαντικό».