Κατηγορηματικά διέψευσαν οι εκπρόσωποι του Τομ Κρουζ και της Paramount Pictures ότι κάτοικοι του Μουμπάι πληρώθηκαν για να ζητωκραυγάσουν για τον Αμερικάνο ηθοποιό κατά την άφιξή του στην πόλη της Ινδίας με σκοπό την προώθηση της νέας του ταινίας «Mission Impossible: Ghost Protocol».

«Ο Τομ Κρουζ είναι ένας αστέρας πρώτου μεγέθους που συγκεντρώνει κοσμοσυρροή θαυμαστών καθώς ταξιδεύει ανά τον κόσμο για να προωθήσει την (ταινία) «Mission Impossible: Ghost Protocol”», ανέφεραν σε μια δήλωσή τους στην Huffington Post.

«Οι μοναδικοί άνθρωποι που πληρώθηκαν ήταν οι περφόρμερς που χόρεψαν έξω από το μέρος. Η ιδέα ότι οι θαυμαστές πληρώθηκαν για να ζητωκραυγάσουν είναι ολωσδιόλου λάθος».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας fisrtpost.bollywood περίπου 200 Ινδοί πληρώθηκαν με 150 ινδικές ρουπίες έκαστος (περίπου 3 δολάρια) ενώ τους προσφέρθηκε δωρεάν γεύμα προκειμένου να δείξουν ενθουσιασμό για την άφιξη του καλλιτέχνη.

Ο Τομ Κρουζ βρίσκεται στο μέσον περιοδείας για να προωθήσει την νέα του ταινία. Μετά την Ιαπωνία, την Κορέα και την Ινδία πρόκειται να επισκεφθεί την Μόσχα, τη Γερμανία, τη Μαδρίτη, το Λονδίνο και τη Βραζιλία.