Στα γενέθλιά της, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ημέρα που γίνεται 45 χρονών, η Σινέντ Ο’ Κόνορ αποφάσισε να ντυθεί για τέταρτη φορά νυφούλα…

«Με μεγάλη χαρά, εγώ και ο αγαπημένος μου φίλος, Μπάρι Χέριτζ θα παντρευτούμε αύριο σε μια μυστική τοποθεσία στην γαμήλια τελετή των ονείρων μου», ανέφερε η ερμηνεύτρια του «Nothing Compares 2 U» σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στην επίσημη ιστοσελίδα της.

«(Είμαι) ένα πολύ χαρούμενο κορίτσι», συμπληρώνει η ερμηνεύτρια, η οποία κάνει πράξη μ’ αυτόν τον τρόπο τον τέταρτο, κατά σειρά, γάμο της.

Τον Απρίλιο πήρε διαζύγιο από τον επί πολλά χρόνια φίλο και συνεργάτης της, Στιβ Κούνεϊ, οκτώ μήνες αφ’ ότου έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ, η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών από προηγούμενες σχέσεις της, ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Τζον Ρέινολντς το 1989 και τον δημοσιογράφο Νίκολας Σόμμερλαντ το 2001.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η γνωστή τραγουδίστρια πριν λίγους μήνες απασχόλησε τα διεθνή ΜΜΕ με τις αναρτήσεις στο twitter της.

Τότε η 43χρονη σταρ έδειχνε ιδιαίτερα απελπισμένη και παρακαλούσε να βρει έναν σύντροφο που θα έβαζε τέλος στην «πείνα της για σεξ», όπως χαρακτηριστικά είχε γράψει.

Επίσης, τον περασμένο Γενάρη μέσα από το ίδιο μέσω κοινωνικής δικτύωσης έκανε έκκληση στην πρόνοια να την βοηθήσει.

«Στείλτε μου την πρόνοια… Δεν είμαι καλή μάνα… Θέλω να πεθάνω» έλεγε το μήνυμά της, το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε ποικίλα σχόλια από άλλους χρήστες.

Ωστόσο, σε συνέντευξή της στα ιρλανδικά ΜΜΕ η Σίνεντ Ο’ Κονορ είπε ότι όσα έγραφε στο twitter δεν τα εννοούσε και ότι απλά γράφοντάς τα έδιωχνε την πίεση και το άγχος.