Στα δικαστήρια φαίνεται πως θα οδηγηθεί τελικά η Μπιγιονσέ καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν δεν δέχθηκεχθες-Τρίτη 6 Δεκεμβρίου- το αίτημα απόρριψης της αγωγήςπου έχει καταθέσει εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών στην τραγουδίστρια.

Ο δικαστής Τσαρλς Ράμος ήταν αυτός που απέρριψε το αίτημα των δικηγόρων της βασίλισσας της r’n b, δίνοντας έτσι το πράσινο φως στην εταιρεία Gate Five να προχωρήσει με την αγωγή γεγονός που σημαίνει ότι η υπόθεση ενδέχεται να εξελιχθεί σε δικαστική διαμάχη εκτός και αν στο μεσοδιάστημα συμβιβαστούν οι δύο πλευρές.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο, οι υπεύθυνοι της Gate Five κατέθεσαν αγωγή ζητώντας $100 εκατομμύρια αποζημίωση από την τραγουδίστρια κατηγορώντας την ότι άφησε εβδομήντα υπαλλήλους χωρίς δουλειά έπειτα από την ξαφνική απόφασή της να αποχωρήσει από πρότζεκτ-συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες της εταιρείας ισχυρίζονται ότι ήταν έτοιμοι να λανσάρουν ένα βιντεοπαιχνίδι με τίτλο «Starpower: Beyonce», αλλά το σχέδιο ναυάγησε καθώς η Μπιγιονσέ ακύρωσε τελευταία στιγμή τη… συμφωνία.