Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου- η πρεμιέρα της ταινίας «New Year’s Eve» στο φημισμένο «Grauman’s Chinese Τheatre» στο Χόλιγουντ και στο κόκκινο χαλί της περπάτησε σύσσωμο σχεδόν το υπέρλαμπρο καστ της.

Πρωταγωνιστές ωστόσο της βραδιάς ήταν ο Άστον Κούτσερ και η κινηματογραφική σύντροφός του Λέα Μισέλ στο«New Year’s Eve», οι οποίοι δεν σταμάτησαν τα πειράγματα μεταξύ τους, τα γέλια, αλλά και τα τρυφερά ενσταντανέ.

Ο 33χρονος πρωταγωνιστής του «Two And A Half Men» κρατούσε την 25χρονη σταρ της τηλεοπτικής σειράς «Glee» συνέχεια αγκαλιά, ενώ δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα του από το άκρως αισθησιακό ντεκολτέ της σέξι τουαλέτας της συμπρωταγωνίστριάς του.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η Κάθριν Χέιγκλ -επίσης, μέλος του καστ της ταινίας- η οποία δεν δίστασε να ανταλλάξει μπροστά στις κάμερες καυτά φιλιά με τον σύζυγό της Τζος Κέλεϊ που την συνόδευε, όπως επίσης δεν αρνήθηκε ναυπογράψει αυτόγραφα για τους θαυμαστές της αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Ανάμεσα στους λαμπερούς πρωταγωνιστές της ταινίας ήταν και η πάντα εκθαμβωτική Μισέλ Πφάιφερ, η οποία φωτογραφήθηκε πλάι στον 24χρονο συμπρωταγωνιστής της Ζακ Έφρον.

Την λίστα των διάσημων ηθοποιών της ταινίας που παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα συμπλήρωσαν η Χίλαρι Σουάνγκ, η έφηβη πλέον 15χρονη Άμπιγκέιλ Μπρεσλίν -που δεν θύμιζε σε τίποτα την μικρή πρωταγωνίστρια του Little Miss Sunshine-, η οποία φωτογραφήθηκε με τον κινηματογραφικό έρωτά της Τζέικ Τ. Όστιν, αλλά και η Αλίσα Μιλάνο που ανέδειξε τη νέα της σιλουέτα -μετά την εγκυμοσύνη- με ένα κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα.

Μία ακόμη άφιξη που μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων ήταν αυτή του Τζος Ντουχάμελ και της σέξι συζύγου του Φέργκι των Black Eyed Peas, η οποία απαθανατίστηκε στις γνωστές αισθησιακές πόζες της, αλλά και αγκαλιά με τον επί επτά έτη αγαπημένο της.

Απαρατήρητη φυσικά δεν πέρασε ούτε η εκρηκτική Σοφία Βεργκάρα, που φορούσε ένα εφαρμοστό στράπλες μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Ο Ράιαν Σίκρεστ -τηλεπαρουσιαστής αλλά και μέλος του καστ της ταινίας-, ο ράπερ Λουντάκρις (κατά κόσμον Κρις Μπριτζες), ο ηθοποιός Έκτορ Ελιζόντο και φυσικά ο σκηνοθέτης της ταινίας Γκάρι Μάρσαλ ήταν επίσης ανάμεσα στο λαμπερό πλήθος που έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του «New Year’s Eve».

Στο καστ της εν λόγω ρομαντικής κομεντί που αφορά στις παράλληλες ερωτικές ιστορίες των πρωταγωνιστών της με φόντο τη Νέα Υόρκη την παραμονή της πρωτοχρονιάς συμμετέχουν οι Τζέσικα Μπίελ, Τζον Μπον Τζόβι, Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζος Ντουχάμελ, Ζακ Έφρον, Χέκτορ Ελιζόντο, Κάθριν Χέιγκλ, Άστον Κούτσερ, Σεθ Μέγιερς, Λέα Μισέλ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Μισέλ Πφάιφερ, Τιλ Σβάιγκερ, Ράιαν Σίκρεστ, Χίλαρι Σουάνκ και Σοφία Βεργκάρα.

Η ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 9 Δεκεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας