• Αναζήτηση
 • Ταινίες για ποδηλάτες

  Είναι αυτό που λέει το όνομα του. Ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια στην Νέα Υόρκη από τον ιδρυτή του τον Brendt Barbur και τα τελευταία χρόνια διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο μαζί με την καινούργια αστική κουλτούρα του ποδηλάτου. Οι ταινίες που δείχνει το φεστιβάλ είναι για ποδήλατα και για αυτούς που αγαπούν τα ποδήλατα όπως οι Αθηναίοι που περνάνε 2-3 ώρες της νύχτας της Παρασκευής στο Freeday.

  Στην Αθήνα θα γίνει αυτή την εβδομάδα από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή, 11.

  Όλες οι προβολές θα γίνουν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206 (ύψος Χαμοστέρνας), όπου έχει προβλεφθεί ειδικός χώρος στάθμευσης ποδηλάτων.

  Οι λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρετε είναι ότι:

  Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς υπότιτλους.

  Η τιμή εισιτηρίου είναι 5 €.

  Ένα πάσο ημέρας για 2 προβολές κάνει 8 €.

  Το πάσο τριημέρου κάνει 24 €.

  Προπώληση στα ταμεία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης  (Πειραιώς 206, Ταύρος), 210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 – 14:00, www.mcf.gr και στα καταστήματα public.

  Η είσοδος σε όλες τις παράλληλες δράσεις του Φεστιβάλ, όπως το Spoked! που γίνεται την Πέμπτη και είναι μια εικαστική έκθεση με θέμα το ποδήλατο στο Six DOGS (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι), είναι δωρεάν.

   Ό,τι άλλο πρέπει να ξέρετε, όπως ας πούμε το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ, είναι εδώ.

  BHMAgazino
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk