Λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση της ατομικής του έκθεσης στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, ο Απόστολος Γεωργίου παρουσίασε μια ολοκαίνουργια σειρά έγχρωμων σχεδίων μεικτής τεχνικής στην ιδιωτική λέσχη «Salon de Bricolage».

Η νέα παρουσίαση του καλλιτέχνη, ο οποίος είναι ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της γενιάς του ’80, συγκέντρωσε ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων, αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου.

Πολλοί από τους προσκεκλημένους εκτός από περιήγηση στην έκθεση, την οποία επιμελήθηκε η Άννα Χατζηνάσιου, βρήκαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και τον πρώτο όροφο του «Salon de Bricolage» όπου εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί ο καινούργιος χώρος «Premier Etage» με τζάκι και δανειστική βιβλιοθήκη.

Η ζωγραφική του Γεωργίου είναι ανθρωποκεντρική και αφηγηματική αντλώντας από την καθημερινότητα. ΄Εχει εκθέσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό -μεταξύ άλλων και στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (2007) αλλά και στο Μόντε Κάρλο (2011), στη Μαδρίτη (2004), στη Ζυρίχη (2006) και αλλού.

Η έκθεσή του στο «Salon de Bricolage» θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2012.