Η νεαρή ηθοποιός και τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής αποκάλυψε ότι έχει γράψει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της υπό το φως του φεγγαριού…

«Συνήθως η έμπνευση μου έρχεται στην μέση της νύχτας και μέχρι την αυγή έχω ολοκληρώσει ένα κομμάτι» ανέφερε η Τέιλορ Σουίφτ στο μουσικό περιοδικό Billboard.

Και πρόσθεσε: «Έχει συμβεί πολλές φορές να σκέφτομαι έντονα κάποιο ρυθμό ενώ έχω ξαπλώσει και τελικά σηκώνομαι και γράφω τις σκέψεις μου μέσα στη νύχτα».

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια -που μεταξύ άλλων είναι το φαβορί για το βραβείο «Woman of the Year» στην απονομή των Billboard’s Women in Music Awards που θα απονεμηθούν σήμερα το βράδυ, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη-, ανέφερε ότι αντιμετωπίζει πάντα τα κομμάτια της σαν να γράφει στο προσωπικό της ημερολόγιο.

Κάθε τραγούδι της αναφέρεται στη ζωή και τις εμπειρίες της, ενώ δηλώνει πως βλέπει κάθε νέο άλμπουμ σαν την εξέλιξη της ύπαρξής της.

Οι έρωτες και οι σχέσεις της Τέιλορ Σουίφτ -ανάμεσά τους ο ηθοποιός και τραγουδιστής Τζο Τζόνας από το συγκρότημα «The Jonas Brothers» και ο πρωταγωνιστής των ταινιών Twilight Τέιλορ Λότνερ- έχουν υπάρξει πηγή έμπνευσης για πολλές από τις επιτυχίες.

Η ίδια παραδέχεται: «Γράφοντας τα δικά μου τραγούδια, είναι ένας τρόπος για μένα να τραγουδάω… τη ζωή μου. Έτσι κάθε νέος δίσκος είναι μια νέα «ενημέρωση» στο προσωπικό μου ημερολόγιο».