Τελικά ο Κρίστιαν Μπέιλ -ο οποίος πριν λίγες μέρες αποκάλυψε ότι παραδίδει τα κλειδιά του μπάτμομπιλ στον επόμενο- απέρριψε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο βιβλικό έπος «Νώα» του Ντάρεν Αρονόφσκι, καθώς δεν του το επιτρέπει το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμά του, σύμφωνα με το Variety.

Να σημειώσουμε ότι ο Βρετανός ηθοποιός -που αναμφισβήτητα βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα δημιουργική στιγμή της καριέρας του- θα συμμετέχει στα φιλμ «Lawless» (2014) του Στιβ ΜακΚουίν και «Knight of Cups» (2013) σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τέρενς Μάλικ.

Αντικαταστάτης του στην ταινία «Νώα» φημολογείται ότι θα είναι ο Μάικλ Φασμπέντερ, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον σκηνοθέτη του «Black Swan» Ντάρεν Αρονόφσκι.

Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε ότι και ο γερμανο-ιρλανδικής καταγωγής ηθοποιός, Φασμπέντερ έχει και άλλα εξίσου απαιτητικά και ενδιαφέροντα πρότζεκτ στα σκαριά, μεταξύ των οποίων τον βασικό ρόλο στο «12 Years A Slave» και και τον ρόλο του Μαγκνέτο στο σίκουελ του «X-Men: First Class» -παρ’ όλο που το τελευταίο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Η παραγωγή της ταινία «Νώα», που αποτελεί το πρώτο σημαντικό έργο του Ντάρεν Αρονόφσκι μετά τον «Μαύρο Κύκνο», αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη του 2012, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Τζον Λόγκαν, που πρόσφατα συνεργάστηκε στην ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε «Hugo».