Ένας γιατρός κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του για να κληρονομήσει την περιουσία της. Ο καλύτερός του φίλος, γνωστός δικηγόρος, αναλαμβάνει την υπεράσπισή του. Μια γιατρός ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με το γιατρό και πως τo βράδυ του φόνου ήταν μαζί του. Τα στοιχεία της ενοχής είναι εξίσου δυνατά με τα στοιχεία της αθωότητάς του. «Αθώος ή ένοχος», λοιπόν;

Αυτό είναι το ερώτημα στο οποίο καλούνται να αποφασίσουν οι θεατές του θεάτρου «Κάππα» κατά τη διάρκεια της ομώνυμης παράστασης που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Κώστας Σπυρόπουλος.

Ανάλογα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ακολουθεί και διαφορετική εξέλιξη της παράστασης μεταμορφώνοντας το θεατρικό έργο σε μία διαδραστική επιλογή.

Ετσι έγινε και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης στο θέατρο της οδού Κυψέλης όπου στην πλατεία βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι του χώρου για να δώσουν την ετυμηγορία τους στο δικαστικό δράμα του Βρετανού θεατρικού συγγραφέα Τζεφρεϊ Αρτσερ που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο «Κάππα».

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Μαρία Χούκλη, Τζένη Ρουσσέα, Κώστας Αρζόγλου, Κώστας Βουτσάς, Μαριάννα Τουμασάτου, Αλέξανδρος Σταύρου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Λίνα Σακκά, Άλκης Κούρκουλος, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Χρύσα Παππά, Τζόυς Ευείδη, Φωκάς Ευαγγελινός και άλλοι.

Να σημειώσουμε ότι τα σκηνικά της παράστασης είναι του Μανώλη Παντελιδάκη, τα κοστούμια της Μαρίας Κοντοδήμα και οι φωτισμοί της Κατερίνα Μαραγκουδάκη. Παίζουν οι: Κώστας Σπυρόπουλος, Μιχάλης Μαρίνος, Υρώ Λούπη, Κλέλια Ρένεση, Κώστας Ανταλόπουλος, Δημήτρης Χαβρές, Νάσια Κυριάκου, Δημήτρης Τσέλιος

Info:

Θέατρο Κάππα, Κυψέλης 2, Κυψέλη, Τηλ: 210-8831068

Τιμές εισιτηρίων: 22 ευρώ / 17 ευρώ φοιτητικό