Που μπορεί να βρει κανείς το τρένο να τον οδηγήσει στη Λαπωνία, να συναντήσει τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη για να γράψει μαζί τους ένα γράμμα, να απολαύσει το ice skating (σε πραγματικά ελκυστική τιμή) και να δοκιμάσει γλυκά και ζαχαρωτά από μια μεγάλη υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά;

Μα φυσικά, στο Χριστουγεννάτικο χωριό όπως μετονομάστηκε το Λούνα Πάρκ «Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι που «φόρεσε» τα γιορτινά του για να προσελκύσει μικρούς και μεγάλους φίλους που έλκονται από το παραμύθι των Χριστουγέννων.

Το opening party του χωριού έγινε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου όπου εκεί συναντήθηκαν δημοσιογράφοι αλλά και πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης, του μόντελιγκ και της σόου-μπιζ.

Η Μπέτυ Μαγγίρα με την κορούλα της, η Εύη Αδάμ με τα δύο της κορίτσια, ο Τόνυ Δημητρίου και ο Γιώργος Καραμέρος με τα παιδιά τους, η Νάνσυ Σπυράκου και η Τίνα Τόσκα με τα παιδιά τους αλλά και οι Κατερίνα Τσάβαλου, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και πολλοί ακόμη εγχώριοι σταρ βρέθηκαν να περιτριγυρίζουν τα «παγωμένα» σοκάκια του χωριού.

Ιδιαίτερα δημοφιλές ήταν το σκηνικό της φωτογράφησης των επισκεπτών με φόντο ένα χιονισμένο τοπίο, το Μουσείο των Μαμούθ αλλά και τα γλυπτά πάγου στους -20 βαθμούς Κελσίου.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα βρίσκεται μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2012 στο γνωστό Λούνα Παρκ για όσους επιθυμούν να το επισκεφθούν.

www.aidonakia.gr

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency