Ό Γκάι Ρίτσι και η Μαντόνα δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις όταν χώρισαν το 2008. Ωστόσο, φαίνεται πως έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε και οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

«Ευχαριστήθηκα τον πρώτο μου γάμο. Δεν είναι σίγουρα κάτι για το οποίο έχω μετανιώσει. Η εμπειρία ήταν τελικά πολύ θετική» ανέφερε ο 43χρονος σκηνοθέτης σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Details».

«Επίσης αγαπώ πολύ τα παιδιά που προέκυψαν από αυτόν τον γάμο και δεν θα άλλαζα τίποτα» πρόσθεσε ο Γκάι Ρίτσι, ο οποίος μάλιστα στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη απέκτησε το δεύτερο βιολογικό του παιδί με τη νέα του σύντροφο και μοντέλο Τζάκι Ένσλεϊ.

«Αλλά στη ζωή συνεχίζεις, έτσι δεν είναι;» ανέφερε επίσης ο σκηνοθέτης του «Sherlock Holmes: A Game of Shadows»¬. «Μπήκα σε μια σαπουνόπερα και έζησα μέσα σε αυτή για αρκετά μεγάλο διάστημα στη ζωή μου. Πιθανότατα θα είμαι πιο εύγλωττος με αυτό σε 10 χρόνια από τώρα».

Ο Γκάι Ρίτσι -ο οποίος έχει αποκτήσει ένα βιολογικό με την Μαντόνα, τον 11χρονο Ρόκο- δήλωσε πως «όταν κανείς καταλήγει στους στόχους που θέλει να κυνηγήσει και διαπιστώνει ότι έχει σκοντάψει σε κούφιες νίκες, τότε γίνεται πιο φιλόσοφος».

«Είμαι ευτυχισμένος που αυτή η εμπειρία τελείωσε γρήγορα για μένα» εξηγεί. «Με άλλα λόγια είμαι ευχαριστημένος που έβγαλα χρήματα και είμαι ευτυχής που παντρεύτηκα».