Η δημιουργία ενός συλλεκτικού friendship bracelet ήταν το έναυσμα για την πραγματοποίηση μιας βραδιάς με όχημα την πραγματοποίηση χιλιάδων παιδικών ευχών. Ο λόγος για το βραχιόλι της Links of London που με την υπογραφή του Αντώνη Ρέμου παρουσιάστηκε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου σε μια ειδική εκδήλωση υπέρ του Make A Wish Hellas, της οργάνωσης που πραγματοποιεί τις ευχές παιδιών με, απειλητικές για τη ζωή τους, ασθένειες ενισχύοντας τον αγώνα τους για τη ζωή.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Golden Hall τη συγκεκριμένη βραδιά. Οι οικοδέσποινες, Καίτη και Μαρίζα Κουτσολιούτσου, καλοσώρισαν εκεί ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό, τον διπλωματικό και τον δημοσιογραφικό χώρο που ήταν εκεί για να δουν το βραχιόλι το οποίο φέροντας την υπογραφή του πρεσβευτή του Make A Wish, Αντώνη Ρέμου, «ντύθηκε» με τυρκουάζ και μαύρη κλωστή, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό συνδυασμό.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του χειροποίητου βραχιολιού, που πωλείται στην τιμή των 150 ευρώ, θα διατεθεί για τους σκοπούς του Make-A-Wish Ελλάδος, συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση των πιο βαθιών επιθυμιών παιδιών 3-18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, δίνοντας τους δύναμη και κουράγιο να παλέψουν για τη ζωή και να βγουν νικητές. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας του Ομίλου Folli Follie.

Τιμή συλλεκτικού Friendship bracelet: 150 ευρώ.

CityLink: Αμερικής 2 και Στοά Σπυρομήλιου, Αθήνα, τηλ.:210-3235217

Golden Hall: Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ.: 210-6855848

Τσιμισκή 22, Θεσσαλονίκη, τηλ.:2310-239184