Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίμενε ήδηδύοχρόνια παρακολουθώντας τηνεξέλιξητουΤσάρλι Τζάκσον, ο οποίος έδειξε στοιχεία του ταλέντου του από τριών ετών! Προτούακόμηξεκινήσει σχολείο, σε ηλικία πέντεετών οπιτσιρικάς μπήκεήδηστις ακαδημίεςτης πρωταθλήτριαςΑγγλίας, αγωνιζόμενος δίπλασε παιδιά πουείναιτουλάχιστον κατά έναν χρόνομεγαλύτερά του.

Ο 38χρονος πατέρας τουΤσάρλι Τζάκσονείναικάτοχος εισιτηρίου διαρκείαςτηςΜάντσεστερ Σίτι καιπαραδέχτηκεότι«χρειάστηκε να μου παρουσιάσουν αρκετά επιχειρήματα για να με πείσουν, ωστόσο τα κατάφεραν». Ινδάλματα του πιτσιρικά είναι ο Τζο Χαρτ και ο Μάριο Μπαλοτέλι, ωστόσο παρά το αρχικό σοκ τελικά δέχτηκε κι εκείνος να μπει στις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ.

Αντίστοιχες δυσκολίες είχε καιοεπτάχρονος Λεονέλ Ανγκελ Κοΐρα, ο οποίος παρουσιάζεται ως ο νέος Λιονέλ Μέσι. Ο νεαρός αργεντινός έχει φυσικά ως πρότυπό του τον άσο της Μπαρτσελόνα και ονειρεύεται να ακολουθήσει τα ινδάλματα του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Με τη μόνη διαφορά ότι υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης…

Ο Κοΐραείχε μετακομίσει στην Ισπανίαμε τηνοικογένειά του καιτα λαγωνικά τηςΡεάλ που τον εντόπισαν έδωσαν σκληρή μάχη με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίοι τον ήθελαν επίσης!

Ο πατέραςτουνεαρού αργεντινού κ. Μιγκέλ σημείωσε ότι «προπονήθηκε και στους δύο συλλόγους της Μαδρίτης. Του είπα να επιλέξει εκείνον όπου νιώθει πιο άνετα και πήγε στη Ρεάλ». Από την πλευρά του ο πιτσιρικάς τόνισε ότι «ονειρεύομαι να παίξω στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ και στην εθνική Αργεντινής σε ένα Μουντιάλ».