(Φωτογραφία: Κομμάτια από την συλλογή που σχεδίασε η Ριάνα για την ιταλική φίρμα Emporio Armani)

Μπορεί όταν ανεβαίνει στη σκηνή να λανσάρει εντυπωσιακά και σέξι outfits -διχτυωτά καλσόν, αισθησιακά bodies, σουτιέν κεντημένα με κρύσταλλα και ψηλά τακούνια- ωστόσο έχει δείξει πως για τις καθημερινές της εμφανίσεις προτιμά τζιν παντελόνια και σορτσάκια, t-shirts και δερμάτινα τζάκετ.

Ο λόγος για την Ριάνα, η οποία συνεργάστηκε με τον οίκο Emporio Armani δημιουργώντας μια συλλεκτική συλλογή με casual ρούχα και εσώρουχα.

Πιο συγκεκριμένα η συλλογή περιλαμβάνει δύο t-shirts, δύο τζιν παντελόνια, ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ και μια τσάντα. Στο ένα t-shirt είναι τυπωμένα σε συνδυασμό το R που είναι το logo της σταρ από τα Μπαρμπέιντος και ο αετός, το σήμα της φίρμας Emporio Armani, ενώ στο άλλο είναι τυπωμένο ένα αφαιρετικό πορτρέτο της τραγουδίστριας.

Το ίδιο μοτίβο φέρει και η τσάντα-σακίδιο που είναι κατασκευασμένη από οικολογικό δέρμα και διακοσμημένη με μεταλλικά charms.

Όσο για τα τζιν, είναι διαθέσιμα σε δύο στιλ: σε «skinny» (πολύ εφαρμοστά) και σε «boyfriend» (φαρδιά, τύπου αντρικά) -τα τελευταία είναι τα αγαπημένα της τραγουδίστριας-, ενώ και τα δύο θα κυκλοφορήσουν στις αποχρώσεις του κλασικού μπλε και του πετροπλυμένου μαύρου.

Την συλλογή συμπληρώνει μια μπαντάνα, η οποία μπορεί να φορεθεί τόσο σαν ζώνη όσο και σαν κορδέλα για τα μαλλιά, αλλά και ένα σετ δαντελένιων εσωρούχων που θα κυκλοφορήσει σε μπλε και γκρι χρώμα.

Η σειρά «Rihanna for Emporio Armani» αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου.

Να θυμίσουμε επίσης ότι από τον περασμένο Ιούλιο η 23χρονη τραγουδίστρια είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας των συλλογών «Emporio Armani Underwear» και «Armani Jeans».