Δεν ήθελε να πει κάτι περισσότερο από το να επιβεβαιώσει μέσω του «Βήματος» ότι βρίσκεται στο εξωτερικό προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους εταιρειών οι οποίες έχουν δείξει ως σήμερα φιλολογικό ενδιαφέρον προκειμένου να επενδύσουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ, είτε ως συμπαίκτες, είτε αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της κιτρινόμαυρης εταιρείας.

Ο κ. Σταύρος Αδαμίδης αποχώρησε αιφνιδίως από την Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης (22/11) δίχως να ενημερώσει καν τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ. (!), όχι απλώς για τον τόπο προορισμού του αλλά έστω για το ότι φεύγει προκειμένου να συζητήσει με ενδιαφερόμενους επενδυτές. Κάτι που δείχνει ότι θέλει να χειριστεί την κατάσταση με άκρα μυστικότητα.

Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Αδαμίδης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά στην εταιρεία που έχει δείξει ενδιαφέρον να ασχοληθεί με την ΑΕΚ, λέει απλώς ότι δεν προκύπτει πρόταση από το Κατάρ ενώ σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, αυτοί που έχουν δείξει διάθεση να επενδύσουν στην Ενωση προέρχονται από την Κεντρική ή την Ανατολική Ασία.

Ο κ. Αδαμίδης βρίσκεται σήμερα στο Λονδίνο, ωστόσο δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να μεταβεί στην έδρα της εταιρείας που έχει δείξει ενδιαφέρον. Πήγε στην αγγλική πρωτεύουσα προκειμένου να συναντηθεί αρχικά με τους μεσάζοντες που προσπαθούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον εταιρειών για την αγορά της ΠΑΕ κι αν διαπιστωθεί πρόσφορο για συζητήσεις έδαφος, θα συνεχίσει τις επαφές του ενδεχομένως ταξιδεύοντας στην έδρα των υποψηφίων επενδυτών.