Τρέμε Χόλιγουντ! Είναι πλέον επίσημο. Ο Ρίκι Τζερβές επιστρέφει στις Χρυσές Σφαίρες. Δριμύτερος άραγε;

Τι κι αν τα δημοσιεύματα τον ήθελαν εκτός της παρουσίασης των γνωστών κινηματογραφικών βραβείων -έπειτα από τα καυστικά του σχόλια στην τελετή του περασμένου Ιανουαρίου-, ο Βρετανός κωμικός θα είναι και φέτος εκεί στην 69η Τελετή Απονομής των Golden Globes που θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου του 2012.

«Τα νούμερα πέρυσι ήταν υψηλά και οι διοργανωτές μου ζήτησαν να το ξανακάνω» είχε δηλώσει ο Ρίκι Τζερβές τον Φεβρουάριο στο περιοδικό «Heat».

Τότε όμως, ο δημιουργός του «Office» δεν ήταν καθόλου σίγουρος αν ήθελε να το επαναλάβει. «Δεν νομίζω ότι πρέπει να το κάνω» είχε δηλώσει. «Δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω καλύτερα» είχε προσθέσει με το ιδιαίτερο χιούμορ του.

Ωστόσο, στις αρχές του Νοεμβρίου σύμφωνα με δημοσίευμα της NY Post ο Ρίκι Τζερβές εθεάθη σε δείπνο με τους Άιντα Τάλκα – Ο Ράιλι (πρόεδρος της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών) και Ντουγκ Βόαν (από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC) σε διάσημο εστιατόριο του Παρισιού και λίγο μετά τη συνάντηση αυτή φαίνεται πως είχε αλλάξει γνώμη.

«Ωωωωω! Η υπόθεση δένει… Καμιά ιδέα;» έγραψε στο twitter του αντιμετωπίζοντας πιο «ζεστά» πλέον το ενδεχόμενο να επιστρέψει για τρίτη φορά στην παρουσίαση του σόου.

Να θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη τελετή απονομής από το χιούμορ του παρουσιαστή δεν γλίτωσε κανείς. Πολλοί μίλησαν για καυστικό χιούμορ, αλλά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον κατηγόρησαν για κακεντρεχή αστεία.

Ο ίδιος πάντως απαντώντας στην κριτική και τα δημοσιεύματα που τον αφορούσαν είχε δηλώσει: «Έκανα ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνω… Το παράξενο είναι ότι η ερώτηση είναι πάντα η ίδια «Μήπως ο Ρίκι το τράβηξε πολύ;» και η απάντηση είναι επίσης πάντα η ίδια «Όχι, ακόμη δεν έχω βρει κάποιον που να έχει πραγματικά προσβληθεί από τα σχόλιά μου»».

Θυμηθείτε τον εντυπωσιακό εναρκτήριο μονόλογο του Ρίκι Τζερβές στην περσινή τελετή απονομής των Golden Globes